Mazăre, la vot cu fetele: Cum puteam să le abandonez? Nu era frumos. E iarnă, sunt îmbrăcate VIDEO

Primarul Constanţei Radu Mazăre a venit, duminică, la vot, împreună cu câteva dintre fotomodelele care l-au însoţit şi pe parcursul campaniei electorale.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 11:32
Mazăre, la vot cu fetele: Cum puteam să le abandonez? Nu era frumos. E iarnă, sunt îmbrăcate VIDEO

Radu Mazăre a intrat în sala de vot cu patru dintre fotomodele. „Fetele au fost cu mine toată campania. Cum puteam în ultimul moment să le abandonez? Nu era frumos. E iarnă, sunt îmbrăcate. Astă-vară cum veniseră în costum de baie, erau mult mai interesante de audiat”, a declarat primarul Constanţei.

Întrebat de jurnalişti pentru ce a votat, Mazăre a răspuns că „ei, ce nu ştii pentru ce am votat, ce mă mai întrebi? Pentru mai bine am votat”.

Cred că s-au lămurit oamenii ce înseamnă mai bine şi ce înseamnă ăia ai noştri de la Bucureşti care i-au ajutat până acum„, a precizat primarul în legătură cu oraşul său care este fruntaş la vot.

Radu Mazăre a mai spus despre fetele sale că „au ridicat moralul alegătorilor şi candidaţilor. După aia au demonstrat un respect pentru cei de la ţară care vedeau fetele numai la televizor şi atunci când veneam cu tot cu fete să le pupe, să le vadă pe viu, înseamnă o consideraţie. Da nu e o noutate. Fac campanie cu fete, şi acum 4 ani, şi acum 8 ani. Eşti mai plăcut, şi drumul până la ţară şi întorsul şi mâncatul„.

Şi Mazăre îi îndeamnă pe alegători să iasă la vot: „Păi şi aşa nu au ce să facă, e vremea urâtă, nu au unde să se plimbe, nu au să se ducă la plajă, să vină la vot, normal”.