Mc Donald’s a lansat burgerii de Crăciun în România! Cum arată şi cât costă „Merry Burger” şi „Festive Burger”. O să uiţi de orice altceva din meniu!

Mc Donald's a lansat burgerii de Crăciun în România. Se simte deja "mirosul" sărbătorilor de iarnă, iar restaurantele au pregătit multe surprize. Anul acesta, Mc Donald's a fost cel care şi-a uimit clienţii cu două sandvişuri, care fac deja furori printre iubitorii de fast food.

21 nov. 2022, 10:22
Mc Donald’s a lansat burgerii de Crăciun în România! Cum arată şi cât costă „Merry Burger” şi „Festive Burger”. O să uiţi de orice altceva din meniu!

Mc Donald’s a lansat burgerii de Crăciun în România. Cele două sandvişuri celebre care promit să te ducă cu gândul la sărbătorile de iarnă sunt Merry Burger şi Festive Burger. Primul are ca ingrediente, pe lângă carnea de porc, şi ceapă caramelizată, castraveţi muraţi, dar şi o felie de brânză Emmentaler. Preţul lui este de 20 RON, iar dacă se optează pentru meniu, acesta costă 32,50 RON.

Citeşte şi: Ce produse de fast-food sunt mai sănătoase şi mai sărace în calorii, McDonalds sau KFC?

Mc Donald’s a lansat burgerii de Crăciun în România

Intră în spiritul sărbătorilor cu fiecare perfect bite! Dacă magia sărbătorilor pornește din farfurie și pentru tine, descoperă Merry Burger!

Încearcă noul burger cu o felie de carne de porc, castraveți murați și ceapă caramelizată, sos Smoky White Barbeque, salată verde fresh și o felie de brânză Emmentaler, toate așezate într-o chiflă pufoasă cu fulgi de cartofi„, este descrierea făcută la burgerul „Merry Burger”, pe site-ul Mc Donald’s.

Cel de-al doilea, Festive Burger, se diferenţiază de primul prin ceapa proaspătă, salata de varză şi morcov, dar şi două sosuri savuroase. Acesta benefiaciază de acelaşi preţ, 20 RON, iar un meniu costă la fel, 32,50 RON.

Bucură-te de gustul legendar al sărbătorilor de iarnă! Cauți gustul legendar al preparatelor de sărbători, dar cu un twist? Încearcă Festive Burger!

Bucură-te de o felie generoasă de carne de porc, ceapă proaspătă, salată de varză și morcovi, o felie de brânză Cheddar și două sosuri savuroase, totul așezat într-o chiflă rumenă cu fulgi de cartofi„, este descris „Festive Burger”.