Mc Donald’s își dezamăgește clienții. Fast-food-ul va lansa Happy Meal pentru adulți

Clienții Mc Donald’s din Marea Britanie au fost dezamăgiți când au aflat că americanii vor putea comanda meniul Happy Meal pentru adulți, pe când în Regatul Unit această opțiune nu este disponibilă.

03 oct. 2022, 20:15
Mc Donald’s își dezamăgește clienții. Fast-food-ul va lansa Happy Meal pentru adulți

Mc Donald’s va lansa în SUA Happy Meal pentru adulți, iar clienții din Marea Britanie au fost dezamăgiți când au aflat că pentru ei nu va fi disponibilă această opțiune.

Restaurantul a făcut anunțul pe Instagram săptămâna trecută, confirmând că meniul pentru adulți va conține, la alegere, un sendviș BigMac sau 10 McNuggets și o jucărie.

Clienții din Marea Britanie s-au bucurat la aflarea veștii, crezând că noul meniu va fi disponibil pentru toată lumea, dar bucuria acestora a fost năruită de o postare a fast-food-ului din care reiese că acesta va putea fi comandat doar din restaurantele din SUA.

Citește și: Lantmännen Unibake, firma care produce chifle pentru McDonald’s, pregătește o nouă investiție masivă în România

 

View this post on Instagram

 

A post shared by McDonald’s (@mcdonalds)

Citește și: McDonald’s a luat o decizie radicală: a interzis intrarea minorilor în restaurant după ora 17.00

Un purtător de  cuvânt al Mc Donald’s, contactat de Manchester Evening News, a spus că restaurantul nu are încă în plan să aducă această opțiuune și în Marea Britanie.

Reacțiile clienților nu au încetat să apară: „Nu știu dacă să râd sau să plâng, pentru că, în Marea Britanie, nu primim Happy Meal pentru adulți”, a scris unul dintre ei, „Fără Happy Meal pentru adulți în Marea Britanie? Sunt sigur că nu sunt singurul locuitor din Marea Britanie dezamăgit de asta”, a comentat altul.

Tariq Hassan, director de marketing al Mc Donald’s SUA a declarat: „Luăm una dintre cele mai nostalgice experiențe Mc Donald’s și o reambalăm într-un mod nou, care este hiperrelevant pentru fanul nostru adult. Abia aștept să le oer fanilor o piesă unică de artă și cultură, în timp ce ne aruncăm împreună cu capul înainte în lumea Cactus Plant Flea”.

Patru obiecte de colecție de la marca de îmbrăcăminte Cactus Plant Flea vor fi introduse în prima ediție a Happy Meal pentru adulți.