McDonald’s a luat o decizie radicală: a interzis intrarea minorilor în restaurant după ora 17.00

Un restaurant McDonald's le-a interzis tuturor sub 18 ani să intre neînsoțiți după ora 17, în încercarea de a reduce cazurile de „comportament antisocial”.

31 iul. 2022, 10:16
McDonald’s a luat o decizie radicală: a interzis intrarea minorilor în restaurant după ora 17.00

Interdicția a fost introdusă la McDonald’s de pe Church Street din Liverpool, gigantul fast-food spunând că decizia „nu a fost luată cu ușurință”, relatează Daily Mail. Acesta adaugă că restricția temporară este un răspuns la faptul că angajații sunt expuși la „abuz verbal și fizic”.

În acest context, un purtător de cuvânt al McDonald’s a spus pentru Daily Mail: „În ultimele săptămâni am observat o creștere a numărului de incidente și comportament antisocial în acest domeniu. Angajații noștri au fost expuși la abuz verbal și fizic„.

Citeşte şi Britanicii au ajuns la disperare din cauza facturilor. Se refugiază ore în şir la McDonald’s, unde se spală, se uită la tv şi folosesc wi-fi gratuit

Avem o politică de toleranță zero în ceea ce privește criminalitatea și comportamentul antisocial și am restricționat temporar accesul la restaurante pentru tinerii sub 18 ani după ora 17:00„, a spus el și a adăugat: „Această decizie nu a fost luată ușor și lucrăm îndeaproape cu poliția pentru a găsi o soluție și a ajuta la reducerea acestor incidente”.

La începutul acestei săptămâni, McDonald’s a confirmat că va crește prețul cheeseburgerilor săi pentru prima dată în 14 ani. Prețul unui cheeseburger a ajuns acum la 1,19 lire sterline, iar în timpul verii vor fi adăugate 10 până la 20 de pence la o serie de articole din meniu.

Citeşte şi McDonald’s scumpeşte cheeseburger-ul. Se întâmplă pentru prima oară în 14 ani: „Am amânat cât am putut”