Meciul pentru amuletă la Asia Express a fost foarte strâns! Răzvan Fodor şi Sorin Bontea au câştigat la limită

Meciul pentru amuletă din ediţia a noua de la Asia Express a fost foarte strâns. Cele două echipe care s-au luptat pentru amuleta de 1.000 de euro aau condus un camion fără să vadă şi au construit o conductă de apă perfect funcţionabil, însă doar o echipă a reuşit să ducă la bun sfârşit sarcina dată de Gina. 

RomaniaTV.net
02 mart. 2020, 19:54
Meciul pentru amuletă la Asia Express a fost foarte strâns! Răzvan Fodor şi Sorin Bontea au câştigat la limită

Răzvan Fodor şi Sorin Bontea au câştigat la limită faţă de echipa formată din Adda şi Cătălin. 

La început, concurenţii au trebuit să conducă un camion legaţi la ochi, să-l treacă printre trei porţi formate din câte doi stâlăi şi să adune de pe traseu ţevile care îi vor ajuta să construiască conducta de apă. 

Citeşte şi: ASIA EXPRESS 2 MARTIE 2020 LIVE VIDEO: Nebunie luni seară, clasamente schimbate şi bătaie pe amuletă

În timpul cursei, Adda şin cătălin au avut câteva probleme atunci când camionul s-a blocat de câteva ori în autostrada formată din cenuşa vulcanului din apropiere. 

„Dacă aveam silicoane era rău”, a zis Adda, care a trecut prin adevărate chinuri pe traseu.

Ultimul pas din cursă a fost construirea conductei de apă, folosind ţevile ca într-un joc de puzzle. Răzvan Fodor şi Sorin Bontea s-au descurcat mai bine, astfel că au reuşit, cu doar câteva secunde de echipa formată din Adda şi Cătălin. 

A treia etapă de pe Drumul Comorilor i-a provocat pe concurenții Asia Express să își depășească limitele, căci, după cum au descoperit până acum, confortul nu este sinonim cu conceptul celui mai dur reality-show.