Medana, mărturisiri sincere despre cât de tare a afectat-o divorțul lui Alin Oprea: „Eu m-am refugiat în rugăciune”

Medana are o căsnicie fericită alături de Alin Oprea, fostul solist de la Talisman, despre care spune că e un soț model și e foarte implicat în treburile casnice.

03 feb. 2024, 09:29
Medana, mărturisiri sincere despre cât de tare a afectat-o divorțul lui Alin Oprea: „Eu m-am refugiat în rugăciune”

Medana și Alin s-au căsătorit în luna septembrie a anului trecut, la doi ani de la divorțul scandalos în care a fost implicat el. Ei spun că au știut din primul moment că le e dat să îmbătrânească împreună și că totul a decurs firesc în relația lor.

Citește și Irinel Columbeanu, scos din sărite pe internet. Fostului milionar i s-a reproșat că se face de râs cu aparițiile sale: „Ramolit ești tu, amărășteanule”

„Este foarte diferit acasă! Pe scenă este vedetă, iar acasă este soț și cap de familie. Eu acasă am nevoie de un soț nu de o vedetă! Acasă mă ajută la treburile casnice când timpul îi permite. El este cel care duce gunoiul, aspiră și spală pe jos cu un aparat profesional destinat acestei activități, achiziționat chiar de el. Nu aș avea cum să fac față de una singură, deoarece proprietatea în care locuim are 530 de metri pătrați și două nivele. Face tot ceea ce poate și se pricepe și el când am nevoie să mă ajute”, a declarat Medana intr-un interviu pentru Click!.

Medana a dezvăluit care e secretul prin care îl convinge pe soțul său să ia mopul în mână. „Dar mă adresez așa: „iubitul meu, m-ar ajuta enorm dacă ai face și tu ceva. Și îi dau sarcina respectivă. Dar dacă nu ai chef, lasă că fac eu după ce termin de gătit sau activitatea pe care o am în momentul respectiv”. La o astfel de abordare, e destul de dificil să fii refuzată. Mereu mă ajută, iar eu îl recompensez cu un sărut și o îmbrățișare în semn de recunoștință. Din păcate majoritatea femeilor încep să țipe și să reproșeze folosind o variantă necâștigătoare. „Stai toată ziua tolănit fără să faci nimic! Du-te și fă asta, du-te și fă cealalta”. Și în loc să primească ajutor iese scandal și o atmosferă negativă în casă”, a mai spus Medana.

Ce relație are Alin Oprea cu copiii Medanei

Medana are doi copii dintr-o relație anterioară, iar Alin Oprea se înțelege extraordinar de bine cu ei, sunt foarte apropiați.

„Relația lui Alin cu copiii mei este una de prietenie și respect reciproc. Ei au norocul de un tată biologic excepțional care trăiește pentru ei și prin ei. Alin este cu siguranță al treilea copil din casă. Se maturizează și bărbații, dar mai lent. De abia de la 50 de ani încolo. Al meu cred că se va maturiza pe la vreo 60. Dar recunosc că eu îl alint și îl cocoloșesc la fel ca pe un copil și că eu, la rândul meu, sunt un copil uneori. Să vezi ce supărare iese de la ciocolată, compoturi sau prăjituri, când atentează la ale mele, deși el și-a mâncat porția lui”, a spus ea.

Citește și Dieta lui Florin Dumitrescu care face furori. A adăugat două alimente la varză şi a slăbit spectaculos

Divorțul lui Alin Oprea a afectat-o foarte tare și pe Medana. Ea spune că s-a refugiat în rugăciune ca să-i ascundă soțului cât de mult o doare.

„O femeie puternică are resursele necesare de a găsi soluții chiar și în haos în momente când o doare sufletul până și pe ea. Divorțul este o perioadă traumatizantă pentru orice om, cu atât mai mult pentru Alin care a fost atât de nedreptățit și lăsat pe drumuri ca un câine, fără nimic, după o viață întreagă de muncă și eforturi colosale depuse chiar de el. Pentru mine a fost foarte delicat, eu nu mi-am permis nici măcar să-i arăt lui că sufăr pentru că trebuia să fiu tare să îl pot ține pe el cu moralul ridicat.

Nu puteam da dovadă de slăbiciune și nici să fiu isterică sau plânsă toată ziua. Eu m-am refugiat în rugăciune. Am avut credința că totul va fi bine și am simțit enorm puterea rugăciunilor la acea vreme. Pentru Alin am fost și psiholog, și mamă și iubită în acel moment. Cert este că nu am dat bir cu fugiții când el a rămas pe drumuri, fără bani, rănit, așa cum multe alte femei ar fi procedat. Paradoxal în timp ce una îți ia totul, apare alta care îți oferă totul. Din acest motiv el m-a și denumit îngerul lui păzitor”, spune Medana.