Medic stomatolog din Capitală, acuzat de viol. Şase victime au depus plângere

Medic stomatolog din Capitală, acuzat de viol. După ce Ştefania Costache, care a participat la emisiunea iUmor, a dezvăluit povestea groaznică pe care a trăit-o, alte persoane susţin că au fost victime ale aceluiaşi bărbat.

11 mart. 2021, 21:53
Medic stomatolog din Capitală, acuzat de viol. Şase victime au depus plângere
Medic stomatolog din Capitală, acuzat de viol

Medic stomatolog din Capitală, acuzat de viol. Până la acest moment, şase femei au depus plângeri la Poliție, dar se pare că există și mai multe victime cărora le este teamă să vorbească.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și vor trebui să ia fiecare caz în parte și să ancheteze. „Am fost intrat în cabinet și a început să îmi maseze umerii și i-am spus că nu așa se procedează. El mi-a spus că îmi trebuie masaj de relaxare pentru că avem multă treabă de făcut. Încerca cumva cu piciorul drept să își bage piciorul între pulpele mele. Am încercat să îl împing și mi-a spus: „Stai așa că nu îți fac nimica”. Își tot punea mâinile pe mine.„, a povestit una dintre victime.

Citeşte şi: Stomatologii din Franţa, protest inedit pe reţelele de socializare. S-au fotografiat dezbrăcaţi în cabinete

Medic stomatolog din Capitală, acuzat de viol

Când eram pe scaunul de lucru încerca să își atingă părțile lui intime. Ale mele nu, dar ca să-și facă anumite servicii singur. Sigur multe femei nu au fost la poliție, cum nu am fost nici eu, pentru că nu suntem luate în serios. Tot timpul se spune: „Și-a cerut-o. Era îmbrăcată nu știu cum”. Tot timpul victima este de vină.„, a mărturisit o altă victimă, potrivit Realitatea Plus.

Medicul stomatolog și-ar fi întrerupt activitatea momentan și nu mai primește pacienți, motivând prin faptul că ar avea probleme în familie.

Lolrelai de la iUmor, drogată și abuzată de stomatolog

Lolrelai de la iUmor a fost drogată și abuzată de medicul stomatolog, potrivit declaraţiilor sale. Ştefania Costache a povestit tot ce s-a întâmplat sau mai bine zis ce îşi aduce aminte. Mai multe i-au spus prietenele ei, care au întâmpinat-o acasă, când a ajuns în miezul nopţii.

Nu am nicio amintire. Am înțeles de colega mea de apartament și de la prietena mea care mă așteptau de la ora 8 seara, pentru că nu am ajuns, m-au sunat și au văzut că am telefonul închis, lucru pe care eu niciodată nu-l fac.

Le spusesem că mă întorc de la dentist într-o oră să mâncăm împreună și au văzut că nu răspund și ulterior telefonul a fost închis. Când am ajuns acasă, telefonul avea 80% baterie și era dat pe modul avion. Mă gândesc că eu nu aveam nici cel mai mic motiv să fac asta.

Am ajuns acasă la ora 01:07 noaptea, unde mă așteptau prietenele mele, care mi-au spus că nu puteam să merg. Au reușit în 10 minute, până am leșinat, să scoată de la mine maxim 10 minute. Mi-au spus prietenele mele că am apucat să le spun că m-a dus la el acasă, că m-a pipăit în anumite zone intime, că nu vreau flori și o pătură maro. Astea sunt singurele lucruri pe care le-am zis.”, a declarat Ştefania la Antena Stars.