Medicamentul care poate înlocui vaccinul anti-COVID. Medicul Ion Alexie din Las Vegas: „Are efecte secundare minime”

Medicul român Ion Alexie a vorbit despre ivermectină, medicamentul care poate înlocui vaccinul anti-COVID. Infecţionistul a explicat că acest medicament se foloseşte în toată lumea pe motiv că are "efecte secundare minime".

21 ian. 2021, 00:03
Medicamentul care poate înlocui vaccinul anti-COVID. Medicul Ion Alexie din Las Vegas: „Are efecte secundare minime”

Dr. Ion Alexie, medicul român care l-a tratat pe Michael Jackson, a explicat că medicamentul care poate înlocui vaccinul anti-COVID este folosit deja în tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus în Statele Unite.

Citeşte şi: Mai faci COVID-19 dacă te vaccinezi? Explicaţia medicului român care l-a tratat pe Michael Jackson

Medicamentul se numeşte ivermectină şi s-a dovedit a fi sigur.

„Este un medicament destul de bun și foarte sigur. Are efecte secundare minime, se folosește în toată lumea. Se poate folosi înainte de expunere sau după ce o persoană a fost infectată.

Tatăl meu a avut simptome, a luat acest medicament și este foarte bine. O persoană care are 100 de kilograme ia 20 de miligrame pe lună, deci șapte pastile pe lună”, a declarat medicul Ion Alexie, în emisiunea lui Marius Tucă de la AlephNews.

Citeşte şi: Medicul Ion Alexie: „Vaccinul nu oprește infecția! Trebuie să se știe diferența!”

Există medicamentul care poate înlocui vaccinul anti-COVID. Dr. Alexie: „Mulţi nu vor să se vaccineze”

Dr. Alexie care profesează de peste 20 de ani în Statele Unite a precizat că tendinţa este ca toată lumea să se vaccineze împotriva noului coronavirus.

„Problema este că mulţi nu vor să se vaccineze. Acești oameni se vor infecta și vor împrăștia boala și pandemia nu se va termina dacă nu sunt 80% dintre persoane imune.

Eu îi înțeleg pe oameni că le este frică, dar mulți în România nu vor să se vaccineze. Eu m-am vaccinat cu vaccinul Pfizer, apoi a venit Moderna. Cei care nu vor să se vaccineze, eu agreeez cu voi, dar trebuie să se gândească că cei care nu vor să se vaccineze sunt tineri și trebuie să se gândească la părinți”, a precizat medicul român, conform sursei citate.

Citeşte şi: Medicament pentru animale, leac pentru Covid. Gigi Becali: „Te vindeci cu 10 lei”