Medici: Când a sosit ambulanţa, doamna Becali era decedată de mai bine de o oră

Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti, a declarat la România TV că o maşină a sosit la reşedinţa familiei Becali la 10 minute după ce s-a înregistrat apelul în Dispecerat. La sosirea medicilor femeia era deja scoasă din piscină şi prezenta urme de rigiditate, ea fiind moartă de mai bine de o oră.

11 iul. 2013, 18:54
Medici: Când a sosit ambulanţa, doamna Becali era decedată de mai bine de o oră

Everdichia Becali, mama impresarilor Ioan şi Victor Becali şi mătuşa lui Gigi Becali, a murit în condiţii tragice joi seara, ea fiind găsită înecată în piscina din curtea reşedinţei familiei, din Pipera. Desfăşurarea faptelor, din punctul de vedere al Ambulanţei Bucureşti, a fost prezentată la România TV de Alis Grasu, directorul acestui Serviciu.

Anunţul a venit în Dispecerat, pentru o persoană în vârstă de 83 de ani, înecată în piscină. S-a ajuns în 10 minute, doamna respectivă era decedată, prezenta rigiditate. La locul respectiv se afla un echipaj de prim ajutor de la SMURD şi un echipaj de poliţie. Era scoasă din piscină, era decedată de mai bine de o oră.

Citeşte şi DETALII despre moartea mamei fraţilor Becali. Ce spune Poliţia despre decesul EVERDICHIEI BECALI

Având în vedere faptul că acolo se afla deja un echipaj de poliţie, noi am constatat că este o persoană decedată, mai departe sunt organele abilitate care vor stabili cauza exactă a decesului. Cei de la Medicină Legală vor stabili şi momentul în care acesta s-a produs„, a spus Alis Grasu la România TV.

Citeşte şi DECES ÎN FAMILIA BECALI. Parchetul Ilfov a deschis dosar penal pentru moarte suspectă