Medicii au CONFIRMAT: Mărioara Zăvoranu va fi EXTERNATĂ!

Chiar dacă se află implicate într-un nou conflict major, Oana Zăvoranu poate răsufla uşurată, deoarece mama sa este pe cale de a se însănătoşii complet, iar medicii au decis ca aceasta să fie externată, cât de curând.

RomaniaTV.net
02 mart. 2015, 13:48
Medicii au CONFIRMAT: Mărioara Zăvoranu va fi EXTERNATĂ!

Mărioara Zăvoranu a primit o veste bună din partea medicilor. Mai exact aceştia au decis să o externeze cât de curând, deoarece procesul de vindecare este aproape complet. Deşi Mărioara Zăvoranu susţine exact contrariul, Oana Zăvoranu a declarat la diferite emisiune că de fapt mama sa minte şi se victimizează, doar pentru a obţine ce şi-a propus.

„E o mincinoasă şi se victimizează. Nici măcar nu e imobilizată la pat. Azi moare, mâine e bine, poimâine e foarte bine, după o oră e „intubată”, dar vorbeşte la telefon în direct la TV”, spunea Oana Zăvoranu.

OANA ZĂVORANU, de urgenţă la SPITAL: Vedeta nu a mai rezistat FOTO

Deşi medicii i-au spus că va putea merge acasă, cel mai probabil în a doua jumătate a săptămânii, la externare aceasta s-ar putea să aibă un un şoc, deoarece costul spitalizării ar putea depăşii aşteptările Mărioarei Zăvornu, care după spusele ficei sale fumează zilnic în salonul spitalului, lucru interzis în spital.

„Marioara Zăvoranu are o evoluţie pozitivă, favorabilă. Probabil că în această săptămână, în a doua jumătate, va fi acasă. E bine aşa cum poate să fie un organism cu diabet plus două catastrofe metabolice suferite. Acum se hrăneşte normal. Marioara Zăvoranu nu are voie să fumeze în rezervă pentru că fumatul e interzis în spital. Se poate fuma doar dacă o duce cineva pe culoar sau afară”, au declarat oficialii Spitalului Fundeni pentru ziarulring.ro.

Citeşte şi  Oana Zăvoranu îşi DESFIINŢEAZĂ mama care se află pe patul de spital. Mesajul DUR pe care l-a transmis