Medicii au rămas ŞOCAŢI. Un copil de un an a ÎNVIAT la morgă, după un accident TERIBIL

O familie de musulmani din Marea Britanie care a plecat în pelerinaj la Mecca a murit într-un accident rutier oribil în Arabia Saudită. Printre cele şase victime ale ridicate de la locul accidentului se număra şi un băieţel de numai un an. Numai că la morgă medicii au avut surpriza să constate că micuţul era grav rănit, dar în viaţă.

RomaniaTV.net
20 mai 2013, 10:04

Un băieţel în vârstă de un an care a supravieţuit unui accident teribil în care au murit cinci membri ai familiei sale este noua „vedetă” a Marii Britanii. Povestea lui cutremurătoare a fost făcută publică de Daily Mail.

Micuţul Eisa Hayat a fost unicul supravieţuitor al unui accident rutier produs în timp ce el şi familia sa mergeau în pelerinaj la Mecca. Micuţul a rămas în viaţă ca prin minune, mai ales că de la locul accidentului a fost transportat într-un sac de cadavre până la morgă, iar medicii legişti au fost la un pas de a-l băga la frigider.

CITEŞTE ŞI: MINUNE în Siberia. O femeie a murit şi a înviat după trei zile. Familia a fost şocată

Chiar când se pregăteau să introducă sacul în camera frigorifică, medicii au observat că sacul se mişca şi l-au deschis, constatând că puiul de om dinăuntru avea încă semne vitale şi se lupta pentru viaţa lui.

Salvatorii îl găsiseră pe băieţel sub trupul neînsufleţit al bunicului lui, care în momentul accidentului a încercat să-l protejeze pe Eisa cu propriul corp. Micuţul a fost dus de la morgă la spital, unde a primit îngrijirile de care avea nevoie, iar acum are doi ani şi este în grija unui unchi de-al său, care face toate eforturile ca Eisa să nu simtă că a rămas singur pe lume.