Medicii au trimis-o acasă, spunându-i că e gravidă. După 3 luni, diagnosticul a şocat-o FOTO

Louise Bryant, o tânără de 26 de ani, a trecut printr-o experienţă şocantă în urmă cu un an de zile. Astfel, ea avea dureri groazinice în zona abdominală, iar medicii au trimis-o acasă, spunându-i că este însărcinată.

22 iul. 2015, 13:03

Cu toate acestea, după ce a făcut un test de sarcină şi a văzut că este negativ, ea a mers din nou la medic. Astfel, timp de 3 luni de zile, doctorii au încercat să afle motivul suferinţei. Într-un final, au depistat o tumoare de 20 de centrimetri care crescuse pe ovare şi apoi se extinsese şi apăsa pe alte organe. Din acest motiv, femeia a ajuns imediat în sala de operaţie unde a stat patru ore, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O actriţă româncă trăieşte o adevărată DRAMĂ. Medicul ei ginecolog a mutilat-o pe viaţă

Din fericire, intervenţia chirurgicală a fost un succes, iar în prezent Louise este din nou sănătoasă.

Simţeam că am ceva în stomac şi nu era vorba de un bebeluş. Era o tumoare cât o minge de fotbal, care îmi apasă pe plămâni şi mă împiedică să respir. Când privesc înapoi realizez că toate simptomele erau cele pentru cancerul ovarian. Mă bucur că nu am renunţat şi am insistat la medici. Avem dureri tot mai puternice şi ştiam că nu are cum să fie de la o sarcina„, a povestit tânăra.

Acum, Louise trebuie să meargă periodic la control pentru ca medicii să se asigure că boala nu recidivează. Ea şi soţul ei îşi doresc un copil, iar doctorul i-a spus că va putea să rămână însărcinată.

Citeşte şi Primele semne de sarcină: Ai putea fi însărcinată? Top semne să îţi dai seama