Medicii au UCIS-O: Cum a murit Natasha la 16 ANI pentru că specialiştii NU I-AU DEPISTAT BOALA

O adolescentă din Marea Britanie, Natasha Simmonds, în vârstă de 16 ani, a murit din cauza unei tumori la cap, pe care niciun medic nu a fost în stare să i-o depisteze la timp.

RomaniaTV.net
04 nov. 2013, 13:32
Medicii au UCIS-O: Cum a murit Natasha la 16 ANI pentru că specialiştii NU I-AU DEPISTAT BOALA

Natasha Simmonds se plângea de dureri de cap din ce în ce mai dese şi mai puternice. Ea avea şi dureri de spate, ameţeală, stări de vomă şi dureri de ochi. Medicii i-au spus fetei că acestea sunt simptome de migrenă. Acesta a fost un diagnostic total greşit, dat la voia întâmplării, fără o examinare atentă.

Adolescenta a făcut cel puţin 24 de vizite, într-un singur an, la specialişti, dar niciunul dintre cei 13 medici care au consultat-o şi i-au prescris tot felul de tratamente nu a reuşit să îi identifice adevărata boală din cauza căreia a şi murit: o tumoare craniană.

Citeşte şi Cea mai veche tumoare a unui hominid, identificată la o coastă de neanderthalian

Niciunul dintre medici nu a trimis-o însă să-şi facă o tomografie la cap, decât atunci când a fost prea târziu, deşi fata le spusese ce o doare, dezvăluie Daily Mail. Şi mai revoltător este faptul medicii i-au refuzat investigaţia cu rezonanţă magnetică spunându-i că aceasta se face numai în cazuri excepţionale, „de viaţă şi de moarte”, mai scrie publicaţia britanică.

Tumoarea Natashei a fost decoperită cu numai 8 zile înainte de a muri, la investigaţia cu rezonanţă magnetică. Tocmai cu această investigaţie ar fi trebuit să înceapă medicii.