Medicii i-au dat o VESTE PROASTĂ lui Augustin Viziru. Vezi ce urmări are accidentarea din FERMA VEDETELOR

Augustin Viziru a fost nevoit sa paraseasca finala show-ului "Ferma Vedetelor", dupa ce s-a accidentat grav la primul duel al serii. In timp ce taia busteni, vedeta s-a taiat la mana si a avut nevoie de ajutor medical.

09 iun. 2015, 08:49
Medicii i-au dat o VESTE PROASTĂ lui Augustin Viziru. Vezi ce urmări are accidentarea din FERMA VEDETELOR

Patru ore de operaţie, analgezice şi antiinflamatorii cu pumnul, o lună de imobilizare totală şi alte trei de recuperare. Cam aşa ar putea fi descrisă viaţa lui Augustin Viziru după accidentarea live, de la Pro TV. Potrivit libertatea.ro, prognosticul medicilor privind reintrarea mâinii în deplinătatea funcţiilor de dinainte de traumă este îngrijorător. După operaţie, specialistul care s-a ocupat de cazul lui l-a înştiinţat pe Augustin că probabilitatea să rămână cu un handicap pe viaţă este uriaşă, mai ales că, în timpul intervenţiei chirurgicale, ligamentele încrucişate secţionate cu toporul au fost scurtate.

Panicat de această perspectivă, Viziru a căutat ajutor unde a văzut cu ochii şi astfel a ajuns la un chirurg plastician din Germania, rudă de-a lui, care l-a chemat acolo imediat ce va scăpa de ghips. Peste aproximativ trei săptămâni, dacă totul merge bine. Dar, se pare, nici acela nu s-a arătat foarte optimist privind recuperarea totală.

Vezi şi: Vedete care şi-au pus viaţa în pericol pentru bani în show-urile TV VIDEO

Augustin Viziru a vorbit despre participarea sa la “Ferma Vedetelor” şi despre momentul în care s-a lovit cu toporul peste mana stanga si a fost nevoit sa abandoneze competiţia.

„A fost accidentare destul de urâtă. Mi-am tăiat tendoanele şi am stat patru ore in operatie. Doctorii şi-au făcut treabga foarte bine şi au reuşit să-mi pună totul la loc. O luna nu o sa mai pot sa misc mana, dar ce sa faci, când nu ştii sa tai lemne. Data viitoare să fie lecţie de viaţă. Dacă nu mă accidentam sunt sigur că eu câştigam”, a spus Viziru pentru cancan.ro.

CITEŞTE ŞI: FERMA VEDETELOR. Prima DECLARAŢIE a câştigătorului. Cui îi mulţumeşte George Vintilă

In timpul primei semifinale, Augustin Viziru s-a accidentat in timp ce taia lemne, fiind nevoie de interventia medicilor pentru a mai putea continua competitia. La sfatul acestora, Viziru a hotarat sa mearga la spital pentru ingrijiri suplimentare, astfel ca s-a desfasurat o proba suplimentara intre Dan Helciug si George Vintila pentru alegerea celui de-al doilea finalist, proba care a fost castigata de cel din urma.


loading...