Medicii legiști au descoperit ce droguri a consumat „bombardierul cu Mercedes”

Dosarul șoferului supranumit „bombardierul cu Mercedes”, care la sfârșitul lunii octombrie a lovit mai multe mașini și a fugit de autorități, a luat o întorsătură neașteptată.

11 nov. 2022, 15:17
Medicii legiști au descoperit ce droguri a consumat „bombardierul cu Mercedes”

S-a aflat ce droguri a consumat „bombardierul cu Mercedes”, care la sfârșitul lunii octombrie a fugit de sub nasul autorităților, după ce a fost oprit pentru conducere agresivă. Institutul Național de Medicină Legală a trimis la Brigada Rutieră rezultatul analizelor de sânge, recoltate de la acesta a doua zi după incident, care arată ce drog ar fi consumat.

Incidentul s-a produs lângă Parcul Tineretului din București, în urma refuzului șoferului de Mercedes de a se legitima în fața autorităților. În timp ce un polițist și patru jandarmi se chinuiau să spargă geamul mașinii, acesta a demarat în trombă, după ce a lovit alte două autoturisme.

Ulterior, a abandonat mașina și a postat pe rețelele de socializare imagini în care apărea într-o cadă plină cu spumă și batjocorea Poliția română.

 

Acesta a fost identificat cu numele de Antonio Michelle Șerban și a fost prins a doua zi de polițiștii de la Secția 19, cunoscut în cartierul Ferentari drept consumator de droguri și apropiat al lui Ștoacă.

Citește și: Șmecherul cu Mercedes care i-a sfidat pe oamenii legii a fost sancționat dur. Individul nu mai are voie să conducă un an de zile

„Bombardierul cu Mercedes” ar fi fost drogat

Numele acestuia apare și într-un dosar de deținere de droguri pentru consum propriu, alături de Ionuț Pitulescu, fiul generalului Mihai Pitulescu, fost adjunct al Poliției Române. Tânărul a fost dus la INML pentru recoltarea de probe biologice în regim de urgență.

Analizele au fost gata în mai puțin de o lună, deși, în mod obișnuit, durează până la jumătate de an. Antonio Șerban ar fi consumat cocaină, dar acesta nu a fost încă înștiințat în legătură cu rezultatul testării.

 

Citește și: Un şofer fără permis și drogat, prins după o urmărire ca-n filme pe străzile Capitalei! VIDEO