Medicii refuză să o opereze pe Vlăduţa Lupău. Cu ce boală se confruntă artista: „Un medic din Paris mi-a descoperit-o”

Medicii refuză să o opereze pe Vlăduţa Lupău. Artista se confruntă de ceva vreme cu o tuse cronică, motiv pentru care a făcut turul doctorilor pentru a afla cauza. Mai mult, a ajuns şi la Paris, la un specialist, care i-a confirmat diagniosticul pus în România.

26 apr. 2023, 11:28
Medicii refuză să o opereze pe Vlăduţa Lupău. Cu ce boală se confruntă artista: „Un medic din Paris mi-a descoperit-o”
Medicii refuză să o opereze pe Vlăduţa Lupău

Medicii refuză să o opereze pe Vlăduţa Lupău. Vedeta tușește sec de câţiva ani, fapt ce îi afectează corzile vocale. De-a lungul timpului, a mers la numeroși medici pentru a afla care este problema. Iar în cele din urmă i s-a pus un diagnostic, hernie hiatală.

Pentru a se asigura că diagnosticul este corect, Vlăduța Lupău a cerut părerea și unui medic din Paris, care a confirmat spusele specialiștilor români.

Citeşte şi: Vlăduța Lupău, vacanță luxoasă în Kenya. Cât a plătit pe o noapte de cazare la celebrul hotel Giraffe Manor. Prețurile nu sunt deloc accesibile

Medicii refuză să o opereze pe Vlăduţa Lupău

Tușesc de ani de zile, o tuse seacă, cronică, de care nu mai scap. Am scăpat de ea doar pe perioada sarcinii când uterul a împins stomacul în sus, pentru că, de fapt, se pare că am o hernie hiatală. Cum am descoperit? Tot aici, la medicul ăsta, în Paris, care mi-a dat un tratament și din a doua zi, minune, n-am mai tușit.

A acționat pe tuse, alergii și pentru corzile mele vocale, acum a revenit tusea puternic și tușesc atât de tare și sec dimineața, seara, adică tușesc non-stop, practic e nasol. Mi-ați spus mulți că treceți prin ce trec eu. Eu am consultat în 7-8 ani foarte mulți medici, mi-am făcut toate analizele la alergolog, la tiroidă, nu am nimic, la plămâni, radiografii, spirometrii, după cică tușesc psihic, dar nu”, a povestit Vlăduța Lupău, în mediul online.

Cântăreaţa și-a dorit să rezolve definitv problema printr-o operație, însă cum hernia este una destul de mică, medicii refuză să o opereze, inclusiv doctorul din Paris. Momentan, i-a prescris artistei un tratament mai dur, care speră să îi rezolva problema.

Mi s-a confirmat și aici, ca în România, că am o hernie hiatală, care e cumva la stomac, care îți provoacă refluxul gastroesofagian. Ala când vine în gât, tușești sec, pentru că încerci să elimini ceva, dar n-ai ce. Mi-am făcut zilele trecute o endoscopie și mi-au măsurat hernia, dar au zis că e mică și nu vor să mă opereze, deși eu insist să mă opereze.

Am venit la doctorul meu din Paris, care nici el nu vrea să mă opereze, pentru că hernia asta hiatală e foarte mică și mi-a dat un tratament, mult mai dur, am două plase de medicamente. Din nou o să acționez și pe tuse, și pe reflux, și pe alergii și pe corzile mele vocale pe care se pune presiune de la atâta tușit”, a mai spus Vlăduța Lupău.