Vlăduța Lupău a trecut prin momente de cumpănă. Artista a stat cu sufletul la gură înainte să ajungă în vacanță: ”Ne-am speriat”

Vlăduța Lupău și Adi Rus au plecat împreună cu fiul lor, Iair, în vacanță. Cei doi au ales să plece în Dubai pentru ca micuțul lor să nu aibă probleme în timpul zborului, însă tinerii părinți au avut parte de o experiență neplăcută.

01 mart. 2023, 16:35
Vlăduța Lupău a trecut prin momente de cumpănă. Artista a stat cu sufletul la gură înainte să ajungă în vacanță: ”Ne-am speriat”
Vlăduța Lupău a trecut prin momente de cumpănă

Vlăduța Lupău a trecut prin momente de cumpănă. Vlăduța Lupău a plecat în sfârșit în vacanță, după ce în ultima perioadă a avut un maraton de spectacole și concerte atât în țară, cât și în străinătate.

Citește și Vlăduța Lupău a fost cerută în căsătorie înainte de Adi Rus. Cine este bărbatul care i-a oferit un inel de logodnă: „Da, dacă vă vine să credeți”

Vlăduța Lupău a trecut prin momente de cumpănă

Pentru că zborul cu avionul este obositor pentru copii, artista și soțul său au ales să își petreacă vacanța în Dubai. Deși zborul a durat doar cinci ore, tinerii părinți au stat cu sufletul la gură.

„Ne-am speriat că va fi greu și, tocmai de aia, am ales, oarecum, o destinație la căldură, cât mai aproape de România. Zborul a durat cinci ore, iar el a dormit două.

Singura lui problemă este că nu știe să adoarmă decât legănat și a fost nevoie să ne ridicăm pe culoarul din avion câteva minute, să cânt nani, nani”, a dezvăluit Vlăduța Lupău, fanilor săi din mediul online.

Vlăduţa Lupău aruncă bomba despre căsnicia sa

De-a lungul timpului, Vlăduța Lupău a păstrat discreţia despre viaţa personală, dar pe de altă parte simte nevoia să împărtăşească anumite lucruri cu fanii din online, deloc puțini la număr.

Interpreta se declară mai fericită ca niciodată şi nu înţelege infidelitatea și destrămarea familiilor care se tot produc în zilele noastre. A scos şi o melodie de succes pe acesată temă, iar acum cântăreața a venit și cu un mesaj public.

„După cum știți, am lansat piesa „Falsitate și păcat” și am încercat în trei minute, cât are cântecul, să exprim cel mai frumos mesaj: familia, ce a unit Dumnezeu, nimeni să nu despartă. Familia este ceva sfânt, care nu trebuie să fie destrămată de nimic, nici de anturaj, nici de plăcerile vieții, absolut de nimic. Ăsta este mesajul meu, mai ales când ai și copii, atunci trebuie să te gândești că Dumnezeu i-a trimis cu un scop în viața ta și că plăcerile vieții sunt… Voi alegeți ce vreți din mesajul piesei, este o piesă altceva”, a transmis Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.

Artista a dat de înţeles că a călca strâmb este ușor și de cele mai multe ori se întâmplă din cauza unui instinct de moment, pe care mulți ajung ulterior să îl regrete: „Din păcate, nu știu, să ai un amant sau o amantă este foarte ușor, presupune o îndrăgosteală de moment, că după îți pare rău și regreți, dar e prea târziu!”.

Citește și Cum arată casa artistei Vlăduța Lupău. Imaginile din dormitor au fost făcute publice