Medicul Amin Zahra: „Adevărata libertate este atunci când te trezeşti şi nu eşti conectat la niciun aparat”

Mai multe dintre măsurile impuse pentru combaterea pandemiei au adus în spaţiul public discuţii despre restrângerea unor drepturi. Săptămâna viitoare, Parlamentul votează obligativitatea certificatului verde pentru angajaţi.

14 nov. 2021, 09:18
Medicul Amin Zahra: „Adevărata libertate este atunci când te trezeşti şi nu eşti conectat la niciun aparat”
Medic ATI, mesaj dur pentru români: "La UPU, nu o să-i găsiți acolo pe cei ale căror sfaturi le ascultați. Nu-i interesează binele vostru, li se rupe!"

Medicul Amin Zahra din Timişoara afirmă că se discută foarte mult despre faptul că, prin măsurile de limitare a pandemiei, ne sunt luate drepturile şi libertatea. ”Adevărata libertate este când eşti sănătos”, afirmă medicul, precizând că eşti liber când poţi respira fără a fi conectat la un aparat. ”Restul sunt detalii nesemnificative”, a mai transmis medicul.

Medicul Radu Ţincu: „Valul 5 va fi de amploare. Vom fi din nou unici în Europa”

Dr. Amin Zahra de la spitalul Judeţean Timişoara a postat, duminică, un mesaj pe Facebook, în care vorbeşte despre adevărata libertate. ”Peste tot în jur, auzi vorbindu-se despre cum ne sunt luate drepturile şi libertatea. Ştiţi care este adevărata libertate?! Adevărata libertate este atunci când te trezeşti şi nu eşti conectat la niciun aparat, eşti sănătos!”, a transmis medicul.

Potrivit lui Amin Zahra, orice alte discuţii sunt ”detalii nesemnificative”.   Mai multe dintre măsurile impuse pentru combaterea pandemiei au adus în spaţiul public discuţii despre restrângerea unor drepturi, multe discuţii iscându-se în jurul certificatului verde, mai ales a celui pentru angajaţi.

Bilanţ vaccinare 13 noiembrie 2021. Creşte numărul românilor imunizaţi, dar niciunul nu a cerut AstraZeneca
Bilanţ coronavirus.  5.088 milioane de persoane au murit din cauza pandemiei de coronavirus în întreaga lume de la finalul anului 2019, conform unui bilanţ stabilit de AFP. Cele mai multe decese s-au înregistrat în SUA (762.521 ). Brazilia este pe locul doi, cu 610.491de decese, urmată de India (463.245), Mexic (290.872) şi Rusia (254.167).
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) estimează, ţinând cont de supramortalitatea legată în mod direct şi indirect de covid-19, că bilanţul real al pandemiei ar putea fi de două-trei ori mai mare decât cel raportat.