Medicul care îl tratează pe Trump a salvat viaţa unui militar român şi a fost medaliat de Statul Major General Român

Sean Conley este veteran al marinei americane şi este medicul Casei Albe în administraţia Trump. Acesta a spus că președintele SUA își va îndeplini sarcinile ca și până acum.

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 11:37
Medicul care îl tratează pe Trump a salvat viaţa unui militar român şi a fost medaliat de Statul Major General Român

„Eu şi echipa medicală de la Casa Albă suntem vigilenţi şi apreciez sprijinul oferit de unii dintre cei mai profesionişti, dar şi sprijinul oferit de instituţiile medicale din ţară”, a spus dr. Sean Conley, un vetern al marinei americane şi specialist în osteopatie – boală a sistemului osos.

„Cu siguranţă, preşedintele o să îşi îndeplinească în continuare sarcinile, fără întrerupere, în timp ce îşi revine şi vă ţinem la curent cu evoluţia lucrurilor”, a mai spus medicul, citat de Mediafax.

Doctorul Sean Conley a fost medaliat de Statul Major General Român, în 2014, cu ocazia sărbătoririi Zilei Independenţei României.

Conley a luat parte la operaţiunea ISFA şi a depus eforturi remarcabile, pentru a sprijini medical militarii români.

În 2014, în Afganistan, el a salvat viaţa unui soldat român din cadrul Batalionului 20 Infanterie „Scorpionii Negri”, care a fost rănit de un dispozitiv exploziv improvizat.

În primăvara acestui an, dr. Sean Conley a acceptat cererea preşedintelui american de a primi hidroxiclorochină, un medicament nedovedit pentru tratarea bolii COVID-19.

Citeşte şi: Care este starea de sănătate al lui Donald Trump după ce a fost diagnosticat cu COVID. E alertă la Casa Albă