Medicul fals de la Spitalul Judeţean Ilfov: „Mi-e teamă pentru viaţa mea. Mă aştept să mi se intre în casă, să mi se dea în cap!”

Raluca Barsan, femeia acuzata ca si-a inventat o diploma de medic în baza căreia a lucrat în ultimii 10 ani la Sectia de Ginecologie a Spitalului de Urgenţa Ilfov, a vorbit pentru Evenimentul Zilei despre situaţia în care se află după izbucnirea scandalului.

RomaniaTV.net
15 feb. 2019, 08:53
Medicul fals de la Spitalul Judeţean Ilfov: „Mi-e teamă pentru viaţa mea. Mă aştept să mi se intre în casă, să mi se dea în cap!”

Raluca Bîrsan a susţinut ca i s-au incalcat drepturile pentru ca i s-au facut publice toate datele personale, inclusiv adresa si ameninta cu judecata pe toti cei care au facut acest lucru.

„Mi s-au încălcat toate drepturile… Mi s-au făcut publice toate datele… I-am dat în judecată pe toți, pe penal. Și pe Tolontan, cu ziarul Libertatea cu tot, și Colegiul Medicilor și UMF-ul… Mi s-a pus viața în pericol! Datele mele cu caracter personal au fost răspândite peste tot de aceste persoane și instituții. Nu au voie să facă așa ceva. Ce, eu nu sunt om? Mi s-a dat inclusiv adresa. Mă amenință foștii pacienți. Acum, mă aștept să mi se intre în casă și să mi se dea în cap. Nici până la magazin nu pot să ies. Sunt și eu om, nu? Ceea ce mi se întâmplă este hărțuire!” a declarat Raluca Barsan pentru evz.ro.

Femeia a refuzat, insa, sa spuna daca se simte vinovata si daca este medic.

„Nu pot sa spun nimic. Se face o ancheta in acest moment. Sa lasam legea sa faca dreptate! Pana una-alta, ce mi-a facut domnul Tolontan este absolut inuman! O sa inceapa ancheta si la ei. Nu este posibil sa tremur pentru viata mea inchisa in casa! Sa se ia masuri!”, a mai precizat Raluca Barsan.

Colegiul Medicilor, dar si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, au confirmat falsul din actele Ralucai Barsan.

Rudele falsei doctoriţe de la Spitalul Ilfov rup tăcerea. „Dar să facă rezidenţiatul în spital şi să stea atât, oare nimeni n-a știut?”