Medicul lui Gigi Becali a venit în România. Vezi ce spune despre operaţia omului de afaceri

Medicul din Germania la care vrea să se opereze Gigi Becali a venit în România pentru a încerca să îl consulte personal pe omul de afaceri, închis la Penitenciarul Poarta Albă. Deocamdată, specialistul s-a întâlnit doar cu soţia lui Becali, pentru a afla ultimele informaţii despre starea acestuia.

16 mart. 2014, 09:25
Medicul lui Gigi Becali a venit în România. Vezi ce spune despre operaţia omului de afaceri

Medicul din Germania al lui Gigi Becali, Mircea Schmidt, a venit la Bucureşti. Acesta s-a întâlnit cu soţia omului de afaceri, Luminiţa Becali, pentru a discuta despre operaţia la coloană pe care trebuie s-o facă finanţatorul Stelei. Deocamdată, medicul nu s-a întâlnit cu pacientul său.

Şef al secţiei de ortopedie din cadrul Chirurgishce Klinik din Munchen, Mircea Schmidt vine o dată pe lună în România pentru a-şi consulta pacienţii şi speră să îl poată vedea de această dată şi pe Gigi Becali.

Citeşte şi Gigi Becali ar putea să beneficieze de GRAŢIERE în iulie, anul viitor. Vezi cine spune asta

„Domnul Becali are o problemă care trebuie rezolvată în timp relativ scurt. Operația la coloană nu este dificilă, dar este de mare răspundere”, a explicat medicul Mircea Schmidt, la Antena 3.

Gigi Becali a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicală şi medicii au stabilit că are nevoie de o intervenţie chirurgicală, în caz contrar riscând să rămână paralizat. Gigi Becali a înaintat o cerere de întrerupere a pedepsei pentru a putea beneficia de îngrijirile medicale necesare, însă Tribunalul Constanţa i-a respins-o în primă fază, probabil pentru că în solicitare se vorbeşte despre intenţia omului de afaceri de a părăsi ţara pentru a se opera în Germania. Avocaţii lui Gigi Becali au contestat decizia primei instanţe, iar un complet de la Curtea de Apel Constanţa va analiza pe 18 martie recursul său.

Citeşte şi Scandal în familia lui Gigi Becali după ce avocata latifundiarului a spus că a REFUZAT o ZI ÎN LIBERTATE