Un medic apreciat din Buzău a părăsit USR şi s-a înscris în PSD. „Mi-au făcut această ofertă”

Medicul stomatolog Mădălina Munteanu s-a înscris, vineri, în Partidul Social Democrat, după ce a plecat din USR. Primarul Buzăului, Constantin Toma, susţine că a convins-o pe Mădălina Munteanu se alăture social-democraţilor pe motiv că el nu este "membru al acelui PSD de care se feresc unii".

RomaniaTV.net
26 iun. 2020, 14:03

„Cum am convins-o pe Mădălina? Spunându-i că nici eu nu sunt membru al acelui PSD de care se feresc unii. Noi, aici, la PSD Buzău, și am susținerea domnului Ciolacu, vom aduce în față oameni care merită, care au demonstrat în meseria lor, oameni valoroși, cinstiți, intelectuali”, a spus primarul Constantin Toma.

De profesie medic stomatolog, Mădălina Munteanu este implicată și în acțiunile filantropice desfășurate la Buzău de Crucea Roșie. În perioada pandemiei, ea a devenit apreciată de buzoieni datorită iniţiativei de a deschide un cabinet stomatologic de urgenţă la Spitalul Județean.

„Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și care mi-au făcut această ofertă. Acțiunile mele sunt îndreptate înspre ajutorarea oamenilor oameni, multe sunt activități sociale, aici mă întâlnesc cu Partidul Social Democrat. Am colaborat bine cu domnul primar, mi-a susținut proiectele chiar dacă atunci activam la un alt partid, USR”, a spus Mădălina Munteanu, conform Buzoienii.ro.

Liviu Dragnea, pedepsit de conducerea Penitenciarului Rahova după interviu