Medicul pedofil din Constanţa, violator în serie VIDEO

Medicul homeopat din Constanţa arestat pentru agresarea sexuală a unei copile de 11 ani ar fi violat şi alţi pacienţi minori. Un val de plângeri a ajuns pe numele lui la poliţie. Coincidenţă sau nu, bărbatul profesa ca medic şi la o grădiniţă unde în urmă cu câţiva ani mai mulţi copii au fost maltrataţi de educatoare, informează România TV.

10 iun. 2016, 06:30
Medicul pedofil din Constanţa, violator în serie VIDEO

După ce a fost arestat preventiv pentru că a violat o pacientă de 11 ani chiar în cabinet, la poliţie a ajuns un val de plângeri la adresa medicului.

Procurorii au făcut chiar un apel public la toţi pacienţii care au avut de a face cu medicul să spună dacă au trecut prin cazuri asemănătoare. Mai ales că bărbatul se ocupa îndeosebi de tratarea copiilor.

Medicul a fost arestat după ce părinţii fetei violate au organizat un flagrant.

Tot mai mulţi părinţi din oraş sunt înfricoşaţi. Acelaşi individ a lucrat şi la o grădiniţă, unde s-a aflat ulterior că erau maltrataţi copiii. Săptămâna viitoare acesta urma să le ia apărarea în proces educatoarelor acuzate de violenţă. Colegiul Medicilor din Constanţa s-a autosesizat în acest caz şi ar putea să-i retragă dreptul de a practica.

Citeşte şi Caz şocant la Constanţa. Medic homeopat, acuzat că ar fi violat o fată de 11 ani