Vasi Rădulescu a ajuns la fundul sacului! Medicul cere “comunității” să-l ajute cu bani! “Am pierdut tot ce am construit în trei ani”

Vasi Rădulescu a ajuns la fundul sacului. Medicul cere “comunității” să-l ajute cu bani, pentru că se află în colaps financiar.

02 mart. 2022, 16:34
Vasi Rădulescu a ajuns la fundul sacului! Medicul cere “comunității” să-l ajute cu bani! “Am pierdut tot ce am construit în trei ani”

Într-un mesaj postat pe Facebook, medicul Vasi Rădulescu solicită comunității din online  să îi comande cărțile deoarece se află într-un colaps financiar din care nu reușește să iasă.

Vasi Rădulescu a ajuns la fundul sacului!

CITEȘTE ȘI: Scandal între influencerii Marian Godină şi medicul Vasi Rădulescu, după accidentul în care a murit o fetiţă de 11 ani: „Dragă Marian, ai trei ani de şcoală”

Vasi Rădulescu susține că editura pe care a fondat-o a suferit pierderi financiare masive, drept urmare nu mai poate acoperi facturile. Acesta a anunțat că a făcut pachete cu cele 7 cărți pe care le-a publicat, ce costă 60 de lei. Mai mult, medicul a anunțat că le va împacheta personal deoarece a fost nevoit să reducă personalul.

În ultimele 6 luni însă am luat cele mai proaste decizii posibile, care ne-au condus la pierderi enorme, practic am pierdut tot ce am construit în trei ani grei. Nu mai avem de unde să acoperim câteva facturi la curier, tipar, chiria depozitului și sediului. Nu mai putem acoperi nici taxele. (…)

Am făcut un pachet cu cele 7 cărți actuale ale mele, cu transport inclus, la doar 60 de lei. Dacă dăm la o parte curierul de 12 lei, rămân 48 de lei pentru 7 cărți noi. Știu, este rușinos, dar e ultima noastră șansă. Poți comanda pachetul și îl livrăm cât de repede putem. Pentru că a trebuit să reduc echipa (am dat oamenii afară și m-a durut enorm asta), mă voi ocupa chiar eu de împachetare și tot. Sper să nu apară întârzieri„, a scris medicul Vasi Rădulescu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Decizie radicală luată de medicul Vasi Rădulescu, după ce a fost linşat pe Facebook: „Sub valul de emoţii, am blamat în stânga şi-n dreapta. Am decis să nu mă răzbun, ci să plămădesc

Mesajul lui Vasi Rădulescu după ce a fost acuzat de plagiat

Bun. N-aș fi vrut niciodată să trec prin ce trec și nici naivitatea sau încrederea în oameni nu-mi vin bine drept scuze acum. Pentru că vina principală e a mea. Trebuia să fiu vigilent, să dau dovadă de atenție, să depistez din timp niște greșeli și să le repar tot din timp. Nu am făcut-o. Pentru asta merit unfollow, unfriend, orice.

În urmă cu ceva timp am avut ideea să scriem mai mulți prieteni pe site-ul drvasiradulescu punct ro – Amalia Arhire, medic endocrinolog și diabetolog, colegă de grupă; Roxana Lixandru, studentă la medicină; Alexandra Osman, rezidentă pe ginecologie. Mi s-a părut frumos să avem articole multe, știri, noutăți. Am trimis pe email și pe whatsapp cum să scriem, despre ce să scriem, cum să menționăm surse, cum NU avem voie niciodată să copiem ceva. Toată lumea poate confirma oricând principiile mele.

Cineva a descoperit că foarte multe dintre articolele scrise de Roxana și Alexandra erau practic traduse din alte platforme sau aveau bucăți similare. Majoritatea aveau sursa cu link, dar sursa nu justifică nimic atunci când materialul este tradus. Fiind oameni cu pregătire în domeniu, am crezut că vor scrie știind exact ce și cum, având un domeniu atât de vast la dispoziție, știind termeni, știind cum să conceapă un material din cunoștințele proprii, cum să citeze corect. Am avut un șoc când am verificat și eu articolele. Am discutat cu fetele. Nu știu ce soluție pot găsi – eventual să le rog să refacă toate materialele. Pe site sunt 370 de articole care îmi aparțin și care pot fi verificate oricând pentru plagiat – știu, e penibil să mai spun asta.

În calitate de coordonator am crezut că am făcut totul ca platforma să aducă valoare, informație corectă. NU a fost așa. Nu am verificat la timp articolele, nici nu mi-a trecut prin cap vreodată că ele ar putea fi copiate. Iar asta e impardonabil. Am parte de un val uriaș de atacuri acum. Insulte, etichete, amenințări. Le iau pe toate în plex. Pentru că le merit. E o lecție dură. A naibii de dură.”, a mărturisit doctorul.