Medvedev a amenințat că va răspunde cu arme nucleare la atacul NATO asupra Crimeei. „Rusia și-a ales propriul drum. Nu există cale de întoarcere”

Rusia și-a ales propria cale și nu se va abate de la ea, a anunțat Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, după anunțul mobilizării parțiale făcut de Vladimir Putin.

22 sept. 2022, 14:18
Medvedev a amenințat că va răspunde cu arme nucleare la atacul NATO asupra Crimeei. „Rusia și-a ales propriul drum. Nu există cale de întoarcere”

„Occidentul, în general, toți cetățenii țărilor NATO trebuie să înțeleagă că Rusia și-a ales propriul drum. Nu există cale de întoarcere”, a scris Dmitri Medvedev, pe Telegram. În acelaşi timp, el a ameninţat că în cazul unui atac NATO asupra Crimeei, Rusia va răspunde imediat cu o lovitură nucleară.

„Diverși idioți pensionari cu trese de generali nu ne vor speria dacă vorbesc despre o lovitură a NATO în Crimeea. Cu siguranță, rachetele hipersonice își vor putea atinge țintele din Europa și Statele Unite mult mai rapid. Răspunsul cu o lovitură nucleară din Rusia va fi fulgerător”, a mai scris el, citat de Reuters.

Citeşte şi Buriaţii fug pe rupte din calea mobilizării lui Putin. Cozi imense la graniţa dintre Rusia şi Mongolia, oamenii se bat să iasă din ţară

Anterior, generalul american în retragere Ben Hodges opina că liderul american Joe Biden va ordona distrugerea bazelor militare din Crimeea.

De asemenea, Medvedev a vorbit şi despre mărirea teritoriului „Vor avea loc referendumuri, iar republicile din Donbas și alte teritorii vor fi admise în Rusia. Protecția tuturor teritoriilor care se alătură Rusiei va fi întărită semnificativ de către Forțele Armate Ruse”, a mai scris Medvedev.

Citeşte şi Ucrainenii l-au eliberat pe naşul fiicei lui Putin. În plină mobilizare, Rusia a făcut schimb de prizonieri cu Ucraina