Meghan Markle şi prinţul Harry pe urmele cuplului Obama! Colaborare cu Netflix în valoare de 50 de milioane de dolari

Netflix se alătura companiilor interesate să colaboreze cu Meghan Markle şi prinţul Harry, în contextul în care cei doi au hotărât să nu mai aibă un rol activ în cadrul familiei regale a Marii Britanii. 

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 11:15
Meghan Markle şi prinţul Harry pe urmele cuplului Obama! Colaborare cu Netflix în valoare de 50 de milioane de dolari

Şeful Netflix, Ted Sarandos a afirmat faptul că ar fi interesat de o colaborare cu cuplul Meghan Markle şi prinţul Harry. „Da, desigur ca sunt interesat. Cine nu ar fi?!”

Colaborarea ar putea oferi cuplului regal şansa de a-i imita pe Barack şi Michelle Obama, ale căror cariere după părăsirea Casei Albe sunt de admirat. Aceştia au semnat un acord de producţie cu Netflix în luna mai a anului 2018.

Citeşte şi: Meghan Markle şi prinţul Harry s-au despărţit. Ducesa de Sussex a plecat singură în Canada

Termenii financiar nu au fost anunţaţi, însă se estimează că tranzacţia ar valora aproximativ 50 de milioane de dolari.

Cuplul este liber să încheie orice ofertă comercială, precum un parteneriat cu Netflix, însă trebuie să înceteze să folosească titlurile de „Înălţime Regală”. De asemenea, cei doi vor trebuie să plătească aproximativ trei milioane de dolari pentru terenul Castelului Windsor şi vor plăti chirie Reginei, în loc să locuiască gratuit.

Citeşte şi: Imaginile zilei cu Meghan Markle. Este acuzată că şi-a pus bebeluşul în pericol: „Săracul copil! Să-i arate cineva, ce naiba!”

Conform presei străine, ducesa ar fi semnat în data de 11 ianuarie un contract cu compania Disney, pentru a asigura rolul de narator al unui proiect, iar încasările obţinute vor fi donate unei asociaţii caritabile care se ocupă de protejarea vieţii sălbatice. De asemenea, cuplul plănuieşte să lanseze afaceri sub brandul Sussex.