Imaginile zilei cu Meghan Markle. Este acuzată că şi-a pus bebeluşul în pericol: „Săracul copil! Să-i arate cineva, ce naiba!”

Utilizatorii de pe reţelele de socializare se arată extrem de înfuriaţi, după ce au văzut câteva imagini cu Meghan Markle şi bebeluşul Archie. Ducesa de Sussex este acuzată că şi-a pus copilul în pericol, deoarece nu are o poziţie corectă în marsupiu (purtător de copii).

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 10:21

Soţia prinţului Harry a ieşit la aer curat cu Archie, dar şi cu cei doi câini, un Beagle şi un Labrador. Meghan avea o stare bună de spirit, a zâmbit continuu pe toată durata plimbării prin pădure, la doar câţiva kilometri de casă, pe insula Vancouver din Canada, acolo unde a stat cea mai mare parte a ultimelor două luni.

Meghan şi-a pus bebeluşul în pericol

Fanii au luat foc când au văzut că bebeluşul nu stă deloc confortabil în acel marsupiu, un ham stă să îi ducă de pe umăr, iar copilul pare la doar un pas să cadă. Potrivit Dailymail.com, Ducesa de Sussex îşi ţine micuţul într-un purtător de copii în valoare de aproximativ 800 de lei.

Citeşte şi: Scandal la Casa Regală. Figurile Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle au fost separate la Muzeul Figurilor de Ceară – Madame Tussauds

Archie pare să stea incomod, poate unul dintre gardienii înarmați ai lui Meghan ar putea să-i dea o mână de ajutor, spun doar/ Vă rog, să-i arate cineva lui Meghan modul în care un purtător de copii este folosit corect, înainte ca micuțul Archie să cadă, ce naiba!/ Săracul copil! Nu îl ţine deloc cum trebuie„, sunt doar câteva dintre comentariile apărute la imaginile care au devenit virale pe Internet.

Meghan şi Harry, moment penibil la un eveniment

Meghan și Harry au fost invitații speciali la premiera europeană a filmului „Regele Leu „, unde s-au întâlnit cu Beyonce-Jay Z. Este prima întâlnire publică între soţia prinţului Harry şi faimoasa cântăreaţă.

Cei doi artiști le-au mărturisit ducilor de Sussex cât de mult îi admiră, au vorbit despre copiii lor, iar la final, rapperul american le-a dat și un sfat proaspeților părinți: găsiți-vă întotdeauna timp și pentru voi.

La un moment dat, Beyonce a făcut un gest, în care arăta că se simte jenată, când a auzit dialogul lui Harry cu un producător Disney. Acesta l-a rugat pe cel din urmă să o angajeze pe soția lui.

Citeşte şi: Meghan Markle, renegată şi de propriul tată. Acesta o acuză că a umilit familia regală britanică

Data viitoare, oricine are nevoie de o voce în plus, noi suntem disponibili„, a spus Harry, la care Meghan a adăugat: „De asta și suntem aici! Ăsta e scopul„. (Vezi AICI mai multe detalii)