Meleşcanu: Nu ştiu unde se află Cristian Sima şi nu este o preocupare a noastră

Directorul SIE, Teodor Meleşcanu, a declarat, în emisiunea "După 20 de ani" difuzată duminică de ProTV, că nu ştie unde se află Cristian Sima şi că aceasta nu reprezintă o preocupare a Serviciului.

RomaniaTV.net
21 oct. 2012, 09:39
Meleşcanu: Nu ştiu unde se află Cristian Sima şi nu este o preocupare a noastră

„Nu, în mod sincer nu ştiu unde se află Cristian Sima şi nu este o preocupare a noastră”, a spus Meleşcanu, răspunzând unei întrebări.

El a precizat că Serviciului nu i s-a cerut să identifice unde se află acesta.

„Nouă ni se poate face o cerere de activitate dacă e vorba de o persoană care pune într-adevăr în pericol securitatea naţională, dintr-un motiv sau altul”, a adăugat Teodor Meleşcanu.

„Când e vorba de o chestiune economică, nici nu urmărim oamenii de afaceri ai noştri cum spunea domnul Diaconescu, nici nu-i căutăm pe unde sunt”, a mai spus directorul SIE, arătând că există alte structuri care se ocupă de astfel de chestiuni şi menţionând colaborarea poliţienească.

Teodor Meleşcanu a mai spus că nu l-a cunoscut personal pe Cristian Sima.

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a susţinut, în 12 octombrie, într-o emisiune TV, unde a intrat în direct, că se afla în Reykjavik (Islanda) şi că a plecat de frică din ţară, întrucât i s-ar fi cerut să îşi cedeze toate activele pe care le are după ce a pierdut banii clienţilor săi.


loading...