Melinda, soția lui Puya, face dezvăluiri neașteptate. Câte operații estetice are nevasta celebrului rapper

Fanii lui Puya au avut ocazia să o cunoască pe soția acestuia, Melinda, odată cu participarea celor doi la „America Express”.

17 mart. 2023, 09:29
Melinda, soția lui Puya, face dezvăluiri neașteptate. Câte operații estetice are nevasta celebrului rapper
Ce operații are soția lui Puya, Melinda

Melinda nu a apărut foarte des în lumina reflectoarelor înainte de participarea la „America Express”. Cu această ocazie, fanii lui Puya au avut ocazia să o vadă pe muza rapperului din Sălăjan.

Soția artistului a fost surpriza acestui sezon și i-a surprins plăcut pe toți cei care au urmărit emisiunea prin felul ei de a fi. Melinda s-a dovedit o femeie puternică care știe cum să îl motiveze pe soțul ei. Astfel, cei doi nu s-au plâns niciodată și au luptat la fiecare probă.

Citește și: Cum îl cheamă, de fapt, pe Cătălin Scărlătescu de la America Express. Prenumele de care nu știu mulți

Însă, cuplul a fost eliminat când se afla la un pas de semifinală. Cei doi nu regretă că au participat la emisiune, chiar dacă și-ar fi dorit să se întoarcă acasă la fetițe cu multe amulete și premiul cel mare, însă și-au dat seama că alte lucruri sunt mai importante.

Melinda, jumătatea perfectă a lui Puya

Imediat ce au ajuns acasă, Melinda a realizat că a strâns o întreagă comunitate de fani. Aceasta a răspuns la curiozitățile celor care o apreciază, inclusiv la cele mai îndrăznețe. Recent, urmăritorii săi au vrut să știe dacă aceasta a apelat la implant mamar.

Citește și: Bie Adam, surpriză pentru fani la scurt timp de la eliminarea din America Express. Anunțul pe care l-a făcut în mediul online

La fel ca și în emisiune, soția lui Puya a fost extrem de sinceră și nu s-a ascuns. Ea a recunoscut că a apelat la această intervenție în urmă cu ceva timp și că este foarte mândră de alegerea făcută. Bruneta și-a dorit silicoane pentru a se simți mai bine în propriul corp, în niciun caz din cauza presiunii sociale.