Bie Adam, surpriză pentru fani la scurt timp de la eliminarea din America Express. Anunțul pe care l-a făcut în mediul online

Bie Adam i-a luat prin surprindere pe fanii săi din mediul online, imediat după eliminarea din America Express. Ce veste a dat pe rețelele sociale.

10 mart. 2023, 17:09
Bie Adam, surpriză pentru fani la scurt timp de la eliminarea din America Express. Anunțul pe care l-a făcut în mediul online
Bie Adam, veste neașteptată după experiența America Express

Bie Adam și mama sa, Mikey, formează una dintre echipele care au părăsit competiția America Express. Cele două au acceptat provocarea pentur a-și testa limitele psihice și fizice, având un parcurs surprinzător.

Concurentele au ajuns până în etapa a șaptea, după ce au trecut prin probe extrem de dificile și situații neașteptate, însă nu s-au dat bătute nicio clipă.

Chiar dacă și-au dat tot interesul, Bie Adam și Mikey au ajuns ultimele la Irina Fodor, ceea ce le-a trimis la eliminare. Acestea au părăsit competiția, după ce vulturul s-a arătat roșu.

Citește și: O nouă eliminare la America Express. Una dintre cele mai apreciate echipe a părăsit competiția

Bie Adam, veste neașteptată pentru fani

La ceva timp după plecarea din competiție, Bie Adam a venit cu o surpriză pentur fanii săi din online. Vloggerița și-a lansat propriul joc.

„VÂNĂTOAREA by Bianca Adam. Acum disponibil pe Apple Store și Google Pay! Cine face cel mai mare HIHGSCORE?”, a scris influencerița pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Adam (@bieadam)

Postare a strâns mii de like-uri și comentarii din partea urmăritorilor săi. Mulți dintre ei s-au arătat nemulțumiți de faptul că jocul nu poate fi descărcat gratuit, așa cum se întâmplă în cazul altor aplicații.

Citește și: Andreea Bălan a vrut să renunțe la America Express: „Foarte greu a fost”. Care este motivul pentru care s-a răzgândit

Cine e Bie Adam

Bie Adam, cunoscută din mediul online, a participat la reality-show-ul de la Antena 1 alături de mama ei. Tânăra are peste 1,7 milioane de abonați pe canalul de YouTube, un milion de urmăritori pe Instagram și este considerată unul dintre cei mai importanți creatori de conținut din România.

Alături de mama sa, Bie Adam a format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de concurenți de la America Express. În timpul aventurii, cele două au demonstrat că pot trece peste orice, chiar și atunci când s-au aflat în zone periculoase de pe traseu.

„De câte ori făceam autostopul, oamenii ne avertizau cât de periculoasă e zona, ne sfătuiau să avem grijă în ce mașini ne urcăm și unde dormim și ne povesteau incidente din familiile lor. La un moment dat, am mers cu o mașină care avea o sabie mare în spate! În Mexic am ajuns, de exemplu, în Romita, una dintre localitățile cele mai riscante din zona respectivă, pe care am traversat-o la pas, cap-coadă, pentru că nu puteam nici să încercăm să facem autostopul, după ce am văzut acolo. Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă, cu mâna pe el“, povestea Bie Adam despre experiența de la America Express.