Mellina a ajuns de urgență la psihiatru. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista

Mellina a ajuns de urgență la psihiatru. De câteva luni, artista se confruntă cu dureri mari în partea de jos a abdomenului. Inițial, s-a tratat cu antibiotice, însă problemele au reapărut, motiv pentru care a mers la medic pentru mai multe investigații.

28 feb. 2024, 14:35
Mellina a ajuns de urgență la psihiatru. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista
Mellina a ajuns de urgență la psihiatru

Mellina a ajuns de urgență la psihiatru. Artista ia acum tratament, dar problema nu s-a rezolvat. Mai mult, a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui medic psihiatru din cauza simptomelor persistente, care i-au provocat atacuri de panică și anxietate.

Citește și: Mellina, de urgenţă la spital. A ajuns pe masa de operație: „Acum sunt la recuperare”

Mellina a ajuns de urgență la psihiatru

Practic a fost un episod acut de pielonefrită, adică infecție urinară cum se zice, și după primul episod m-am tratat cu antibiotice și toate cele. Mi-a trecut și după aia am mai avut după două luni încă un episod și de atunci nu mi-a mai trecut. Adică de atunci eu simt tot timpul o arsură în partea de jos, câteodată mai puternică, câteodată mai ușoară și am fost la toți doctorii urologi.

Sunt în tratament acum, mă simt un pic mai bine, dar problema nu s-a rezolvat, adică cumva eu am mai mult am început să fac terapie și acupunctură și m-am dus și inclusiv la psihiatru pentru a putea duce aceste simptome.

Mi-au dat atacuri de panică și atacuri de anxietate pentru că simptomatologia este destul de nasoală și cumva niciun doctor nu găsește soluție și atunci trebuie s-o duc pe picioare”, a spus Mellina, pentru Antena Stars.

Vedeta a mai subliniat că a efectuat analize ample, inclusiv pentru bolile cu transmitere sexuală, și a consultat specialiști în ginecologie și urologie. Cu toate acestea, rezultatele nu au adus nicio clarificare, iar medicii au diagnosticat-o cu o afecțiune inflamatorie pelvină.

Mi-am făcut toate analizele, mi-am făcut și bolile cu transmitere sexuală, adică mi-am făcut și pe ginecologie, mi-am făcut și pe urologie, mi-am făcut și RMN cu protocol de endometrioză, deci nu vreți să știți câți bani am cheltuit. Mi-am făcut și testul de alergii, n-am nicio alergie, n-am nicio bacterie cunoscută sau nu știu.

Doctorii îmi spun ‘Nu se vede nimic, nu e nimic, este o inflamație pelvină, o afecțiune inflamatorie pelvină și că va trebui să ai răbdare că va trece în mai mult timp’… nu știu. M-am gândit inclusiv și la chestia că poate somatizez poate orice, adică iau orice în calcul”, a mai mărturisit Mellina.