Melodie şi marş cu maşini „îmbrăcate” cu lenjerie de damă împotriva lui Putin VIDEO

Opt ani ai fost preşedinte, iar acum eşti iar candidat ... Aşa începe o melodie compusă de un grup de muzică rock, în semn de protest faţă de pofta de putere a premierului rus Vladimir Putin, care candidează acum pentru reîntoarcerea sa în fotoliul de la Kremlin. La fel de ingenios au protestat şi şoferii.

RomaniaTV.net
30 ian. 2012, 12:08
Melodie şi marş cu maşini „îmbrăcate” cu lenjerie de damă împotriva lui Putin VIDEO

O nouă găselniţă pentru a manifesta împotriva lui Putin. O formaţie rock compusă din foşti paraşutişti i-a făcut un cântec cu dedicaţie  premierului Vladimir Putin.

În melodia „Nimeni cu excepţia noastră” cântăreţii îl numesc pe Putin  „tiran” şi îi cer să plece. Piesa a fost postată pe Youtube şi a strâns în câteva zile peste 500.000 de vizualizări.

Iată versurile melodiei :

Opt ani ai fost preşedinte, iar acum eşti iar candidat
Uită-te în ochii noştri şi închideţi mandatul
Am avut încredere în tine, iar tu ne-ai minţit mulţi ani
Aplicând peste tot secretul tău KGB-ist.
Tu eşti ca mine, un om, nu Dumnezeu.
Şi eu sunt ca tine, un om, nu cretin.
Nu te vom mai lăsa să minţi şi să furi.
Suntem paraşutişti liberi şi patria mamă este cu noi!
Tu nu eşti decât un funcţionar, nu un ţar sau un Dumnezeu
Pentru tine omul este un necioplit din bârlog.

Cât priveşte demonstraţia conducătorilor auto împotriva premierului candidat la preşedinţie, aceasta a fost la fel de „artistică” ca şi melodia pe care i-a dedicat-o formaţia rock. Unii dintre cei 5.000 de automobilişti care au protestat în centrul vechi al Moscovei, inclusiv la Kremlin, şi-au echipat maşinile cu lenjerie intimă de damă, cu baloane albe sau postere, iar pe o maşină utilitară de culoare neagră au scris cu litere mari şi albe „aceasta nu este neagră, ci albă”, culoarea alb fiind simbolul opozanţilor lui Putin.