Membrii reţelei de trafic de droguri anchetată în Alba aducea drogurile din Spania

Membrii reţelei de trafic de droguri, care sunt anchetaţi, miercuri seară, la Alba, aduceau stupefiantele din Spania, în acest caz fiind realizat şi un flagrant în care a fost prinsă o persoană în timp ce ridica un colet, susţin surse judiciare.

RomaniaTV.net
26 sept. 2012, 18:10
Membrii reţelei de trafic de droguri anchetată în Alba aducea drogurile din Spania

Surse din cadrul anchetei au declarat, miercuri, că în acest cazul reţelei de trafic de droguri din Alba a fost realizat şi un flagrant, fiind prinsă o persoană în timp ce încerca să ridice un colet trimis din Spania şi care conţinea stupefiante.

Sursele citate au afirmat că în colet se aflau 270 de grame de haşiş şi 134 de pliculeţe de inflorescenţă de canabis.

Anchetatorii au stabilit până acum că membrii reţelei introduceau droguri în România din Spania prin intermediul unor colete, iar apoi drogurile erau vândute în special în Alba Iulia şi Cugir.

Potrivit surselor citate, procurorii DIICOT urmează să audieze 12 persoane acuzate de trafic de droguri şi au identificat alte 30 de persoane consumatoare de droguri, marea majoritate a acestora fiind tineri.

Mai multe percheziţii sunt în desfăşurare, miercuri seară, în judeţul Alba, fiind vizate câteva zeci de persoane, din care unele bănuite de trafic de droguri, iar altele de consum de droguri. Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia şi procurori DIICOT participă la o amplă acţiune care vizează destructurarea unei reţele ai cărei membri sunt traficanţi şi consumatori de droguri. Poliţiştii au desfăşurat până acum opt percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din Alba Iulia şi Cugir.