Meme Stoica a cedat psihic în închisoare. Vezi cine l-a făcut pe managerul Stelei să plângă

Mihai Stoica a fost vizitat miercuri de fiica sa, Teodora, şi potrivit apropiaţilor el nu s-a mai putut stăpâni şi a izbucnit în lacrimi.

13 mart. 2014, 11:25
Meme Stoica a cedat psihic în închisoare. Vezi cine l-a făcut pe managerul Stelei să plângă

Aflat din data de 4 martie închis în Penitenciarul Rahova, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a primit miercuri vizita fiicei sale, Teodora.

Citeşte şi PANICĂ după sentinţă: Meme Stoica a avut nevoie de medic, tatăl său a fost dus la spital

Momentul a fost unul extrem de emoţionat şi, potrivit surselor fanatik.ro, l-a dărâmat psihic pe oficialul roş-albaştrilor, care a izbucnit în plâns. „Fetiţa mea, îmi pare extrem de rău că am ajuns să ne vedem la vorbitor. Nici în cele mai negre vise nu-mi imaginem că vom fi în asemenea ipostaze„, i-a transmis Meme, printre lacrimi, fiicei sale.

Citeşte şi Scandal după gratii: Mihai Stoica se ceartă cu George Copos

Potrivit aceloraşi surse, după ce şi-a mai revenit, managerul Stelei i-a transmis fiicei sale să fie tare, să nu cedeze şi să fie cuminte. „Ai foarte mare grijă ce faci, evită cât poţi de mult ieşirile în public. Dacă ai nevoie de ceva, poţi apela cu încredere la Reghe şi Luţu, ei te vor ajuta cu tot ce ai nevoie„, i-a mai spus Meme fiicei sale.

În acelaşi timp, Mihai Stoica face demersuri pentru anularea pedepsei, avocaţii săi depunând o cerere la Tribunalul Bucureşti prin care solicită judecarea sa după noul Cod Penal, care l-ar absolvi de orice vină.

Citeşte şi Meme Stoica este în pericol după gratii. Managerul Stelei e vânat de puşcariaşi