Meme Stoica şi George Copos au VIAŢĂ GREA după gratii. Cum au scăpat DEOCAMDATĂ de deţinuţii care îi VÂNEAZĂ

Viaţa în închisorile din România nu e tocmai uşoară, mai ales dacă ajungi după gratii ca persoană publică. Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos se numără printre deţinuţii de renume din România, iar dacă primul nu a avut niciun fel de problemă cu ceilalţi încarceraţi de la Penitenciarul Rahova, pentru ceilalţi doi lucrurile nu stau deloc prea roz, fiind mulţi cei care îi aşteaptă la cotitură, după ce niciunul dintre ei nu s-a făcut prea plăcut până să ajungă în închisoare.

RomaniaTV.net
22 mai 2014, 12:46
Meme Stoica şi George Copos au VIAŢĂ GREA după gratii. Cum au scăpat DEOCAMDATĂ de deţinuţii care îi VÂNEAZĂ

De când au ajuns în închisoare, Mihai Stoica şi George Copos s-au temut că alţi deţinuţi le-ar putea face rău. Ceea ce nu era tocmai greşit, după cum spune un deţinut de la Rahova, pentru ziuanews.ro

„Încă de la început, Stoica şi Copos au avut grijă să fie în siguranţă. Au plătit bani buni pentru asta. Nu că aici ar fi junglă, dar sunt mulți oameni înăuntru care le-ar fi vrut răul lui Stoica şi Copos, suporteri mai pătimaşi. De altfel, încă din prima zi au apărut tot felul de ironii atunci când aveau contact cu alți deținuți la programele comune. De Popescu nu a îndrăznit nimeni să zică nimic. Simpla lui prezență impune respect pentru toți, nimeni nu și-a permis să facă o glumă aiurea la adresa lui. Meme și Copos au plătit niște foști sportivi să aibă grijă de ei. Aceștia se comportă exact ca niște bodyguarzi. Stau mereu pe lângă ei și au grijă ca nimeni să nu se apropie ameninţător„, a povestit colegul de penitenciar al celor trei.

Dintre toţi, cel mai problematic este Mihai Stoica, acesta stârnind şi un conflict în închisoare. Atunci când a fost ameninţat de un grup de deţinuţi rapidişti cu bătaia, Meme a reacţionat violent, unul dintre ceilalţi a încercat să-l lovească, dar a încasat-o serios de la unul dintre „bodyguarzii” managerului stelist. George Copos este şi el provocat deseori de alţi deţinuţi, dar, deşi are şi el pază, nu răspunde niciodată nimănui.

Colegul de penitenciar al celor trei oameni de fotbal povesteşte că dacă Mihai Stoica şi George Copos par să se mai fi obişnuit cu ideea de a fi închişi, Gică Popescu este în continuare în stare de şoc şi continuă să nu interacţioneze cu nimeni, mai ales de când şi-a pierdut şi tatăl, decedat în urma unui infarct.

Fata lui Meme a primit INTERZIS la vizite

Spre deosebire de fostul său şef de la Steaua, Gigi Becali, Mihai Stoica nu a interzis familiei să îl viziteze la închisoare. Asta până când fiica sa, Teodora, a făcut o criză de nervi care l-a făcut pe Meme să ia o decizie radicală. „Fiica lui Mihai Stoica a venit o dată şi a fost un moment foarte emoţionant. Fata a început să plângă foarte tare şi să ţipe. A făcut o criză, o ţineau gardienii. Imediat i-au dat lacrimile şi lui Meme. A plecat mai repede, cu faţa în palme. A zis că nu mai vrea să fie văzut aşa de fiica sa. Preferă să vorbească la telefon cu ea, atunci când are posibilitatea„, a povestit deţinutul de la Rahova.