MEMELUŞA, de nerecunoscut. Fostul iubit al Anei Geoană a schimbat-o complet FOTO

La sfarsitul anului trecut, Teodora Stoica se afisa la bratul unui pusti de bani gata din Bucuresti. Desi debutul relatiei nu a fost unul controversat, tinand cont zvonurile ca tanarul era implicat in alta relatie, cei doi se inteleg de minune.

11 mart. 2015, 09:22

Teodora Stoica a surprins pe toata lumea in momentul in care a aparut fericita la bratului tanarului de bani gata, Andrei Craciunoiu, scrie cancan.ro. Se pare insa ca povestea de dragoste dintre cei doi a avut un debut sub semnul intrebarii, tinand cont ca lumea l-a criticat pe baiat ca a incercat sa o cucereasca pe fiica lui MM Stoica, desi nu-si incheiase conturile cu fosta lui iubita, fiica lui Mircea Geoana.

Citeşte şi Fata lui Meme Stoica, zâmbeşte din nou! Totul are legătură cu noul iubit

Cu toate ca lumea le-a criticat relatia, teodora si Andrei au continuat sa-si vada de povestea lor de dragoste, iar in momentul de fata criticile celor din jur au inceput sa se mai imputineze. 

Dupa despartirea de fiul lui Vasile Turcu, Marius, „Memelusa” incepuse sa o ia pe alte cai si sa intre in anturaje destul de dubioase. Tanara s-a imprietenit cu Diana Guresoaie, una dintre tinerele acuzate de proxenetism in cel mai recent dosar de gen din Romania si a inceput sa aiba o viata de noapte extrem de tumultuoasa. In perioada respectiva, paparazzii au fotografiat-o pe Teodora in compania mai multor tineri, care nu erau prea bine vazuti in societate, spre disperarea tatalui ei.

Citeşte şi MEMELUŞA agită apele la STEAUA. Ce fotbalist neagă IDILA cu fata lui Mihai Stoica

Dupa mai multe luni „de haos”, unde nimeni nu o mai recunostea cu noul stil de viata pe care il abordase, Teodora a revenit pe drumul cel bun. Astfel, „Memelusa” a rupt orice legatura cu Diana Guresoaie, iar acum se bucura nespus ca a facut-o cu mult timp inainte ca aceasta sa fie chemata sa dea cu subsemnatul la Politie. Cel mai mandru este, insa, MM, care a incercat mereu sa o tina departe de anturajul lui Guresoaie si sa o faca sa se intoarca la prietenele ei din copilarie, tinere care au ocupatii sanatoase.