Menajera lui Dincă, audiată de DIICOT, face lumină în cazul Caracal. Unde pot fi Luiza şi Alexandra

Femeiea care spune că a fost menajera lui Gheorghe Dincă, susține că avea sarcina de a le înfrumuseţa pe victimele monstrului de la Caracal, înainte de a fi duse în Italia. 

01 oct. 2019, 12:39
Menajera lui Dincă, audiată de DIICOT, face lumină în cazul Caracal. Unde pot fi Luiza şi Alexandra

CAZUL CARACAL este departe de a fi încheiat. O femeie spune că a fost menajera lui Gheorghe Dincă şi că ea se ocupa de victimele monstrului de la Caracal, adică le pregătea înainte să fie duse în Italia, scrie antena3. În dosarul deschis pe numele lui Gheorghe Dincă există o declarație scrisă a unei femei care se prezintă ca fosta menajeră a monstrului de la Caracal.

Citeşte şi Surpriza zilei în ancheta de la Caracal. Gheorghe Dincă a fost mutat din arest la Spitalul Penitenciar Jilava

Ştirea a fost dată de Alexandru Cumpănașu, care a dat detalii despre existența menajerei, spunând că potrivit declarațiilor de la dosar, ea avea sarcina să le machieze pe fete, care apoi erau luate de fiul cel mare a lui Dincă și duse în Italia cu acte false.

„A avut două luni o menajeră. La dosar, există declarația acestei doamne, așa se autointitulează. În primele săptămâni i-a fost luată o declarație în care spune așa. Avocatul meu a consultat dosarul și mi-a spus aceste lucruri: Am locuit cu Gheorghe Dincă două luni.

Acesta se ocupă cu trafic de persoane. Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez pentru că după aceea, fiul sau cel mare să le ia și să le ducă în Italia cu acte false”, a mărturisit Alexandru Cumpănașu.