Meniu vegetarian de Crăciun. Vezi ce găteşte Andreea Raicu pentru Sărbători

Andreea Raicu nu va gusta slăninuţă şi şorici de Crăciun, ci propune mâncarea vegetariană. Ea va fi gazdă de Sărbători şi îşi va aştepta invitaţii cu un meniu inedit. Dacă aceştia vor fi serviţi şi cu produse tradiţionale, Andreea va mânca salate, orez cu quinoa şi piure de conopidă.

RomaniaTV.net
19 dec. 2013, 16:45
Meniu vegetarian de Crăciun. Vezi ce găteşte Andreea Raicu pentru Sărbători

„Eu nu aştept să mănânc slăninuţă şi nici jumări şi nici şorici, cârnaţi. De când am renunţat şi la brânză sunt tot felul de salate, tot felul de mâncăruri, pe bază de kinoa, de ciuperci, pe bază de peşte, pentru că peşte mănânc”, a declarat Andreea raicu.

Andreea Raicu va fi gazdă pentru familie şi prieteni chiar în prima zi de Crăciun, iar pentru invitaţi a pregătit şi mâncăruri din carne. Vedeta nu îşi face însă griji dacă se va îngrăşa, pentru că ştie cum să scape repede de kilogramele în plus. „Nu mai mâncăm după ora 7, renunţăm la carbohidraţi, dulciuri, sucuri acidulate. Eu personal dacă nu mănânc două seri după 7 imediat văd diferenţa”, a mai spus Raicu.

Andreea are şi mici trucuri ca să nu simtă niciodată senzaţia de foame şi să nu devină stresată.

„Puteţi s-aveţi întotdeauna la dispoziţie sau în buzunar, mie mi se întâmplă să am migdale, nuci, stafide, seminţe de dovleac, de floarea soarelui şi ne ajută foarte mult pentru că atunci când ni s-a făcut foame este firesc să devenim nervoşi”, a explicat vedeta.

După Crăciunul petrecut în familie, Andreea Raicu va pleca în vacanţă în străinătate.

Vezi: Primele imagini cu Andreea Raicu după ce s-a operat de urgenţă la mână