Meniul de criză de la restaurantul lui Rică Răducanu. Cât te costă o porție de mici: „Pe unii îi servesc chiar eu”

Rică Răducanu are un local la malul mării, unde a preferat să păstreze prețurile de anul trecut. Iată cât te costă să mănânci o porție de mici la restaurantul fostului fotbalist.

10 apr. 2024, 13:10
Meniul de criză de la restaurantul lui Rică Răducanu. Cât te costă o porție de mici: „Pe unii îi servesc chiar eu”
Cât costă o porție de mici la restaurantul lui Rică Răducanu

Rică Răducanu, antreprenorul care ține cu casa! În ultima perioadă, tot mai multe produse s-au scumpit, motiv pentru care românii cu greu își mai permit același stil de viață ca în anii trecuți.

Deși alimentele s-au scumpit și cele mai multe localuri din industria HoReCa au mărit prețurile, există și patroni care au preferat să-și păstreze clientela, chiar dacă asta înseamnă să nu mărească prețurile.

Citește și: Terasa lui Rică Răducanu de la Neptun, afectată de criza economică: „Vara asta s-a văzut cel mai bine din ultimii ani că trăim vremuri grele”

La fel a procedat și Rică Răducanu, legendarul portar al Rapidului, acesta având un restaurant la malul mării, Sirena, unde a preferat să păstreze prețurile la nivelul de anul trecut. Acesta își petrece verile acolo și uneori chiar servește clienții.

„Eu voi sta și anul acesta toată vara pe acolo. Turiștii zâmbesc când mă văd, iar dacă nu sunt întreabă de mine. Pe unii îi servesc chiar eu, mai dau un autograf. Acolo te bagă lumea în seamă, la București, aici, m-au uitat toți, nu mai sunt invitat la evenimentele de la club.

Ziariștii și televiziunile mă mai sună, uite că pentru ei am rămas totuși important și asta mă bucură. Nu vom scumpi cu mult mâncarea. Avem noroc că vărul meu Costică are ferma lui, în Constanța, gătim acolo din ce produse produce el, așa că putem ține prețurile cât mai jos, ca să atragem turiștii. În prezent, lucrăm la prețuri, vedem care vor fi, înainte de deschidere”, a spus Rică Răducanu pentru Playtech.

Citește și: Cât de bine s-a descurcat Rică Răducanu cu afacerea lui de pe litoral: „A mers pe naiba să mă ia. A mers cum merge totul în România”

La restaurantul lui Rică Răducanu, micii costă 4,5 lei bucata, ciorba de burtă 19 lei, ciorba de văcuță 16 lei, ciorba de fasole 14 lei, ciorba de perișoare 17,5 lei, pomana porcului cu mămăliguță 31 de lei. Meniurile fixe, cum ar fi piept de pui la grătar cu cartofi prăjiți și cu salată, costă doar 34 de lei.