Cât de bine s-a descurcat Rică Răducanu cu afacerea lui de pe litoral: „A mers pe naiba să mă ia. A mers cum merge totul în România”

Rică Răducanu deține o terasă în Neptun și, cu toate că a păstrat prețuri decente, afacerea nu a mers așa cum și-ar fi imaginat. Acesta este dezamăgit de câștigurile adunate pe parcursul sezonului estival.

03 sept. 2023, 14:16
Cât de bine s-a descurcat Rică Răducanu cu afacerea lui de pe litoral: „A mers pe naiba să mă ia. A mers cum merge totul în România”
Cât de bine s-a descurcat Rică Răducanu cu afacera lui de pe litoral: „A mers pe naiba să mă ia. A mers cum merge totul în România”

Ne apropiem rapid de sfârșitul sezonului estival, având mai puțin de 10 zile până la începerea noului an școlar, moment în care plajele de pe litoral se vor golii de turiști. Operatorii de pe litoral fac acum bilanțul sezonului, calculând atât câștigurile, cât și pierderile pe care le-au înregistrat în ultimele luni. Rică Răducanu, fostul portar de la Rapid, a rămas dezamăgit de evoluția acestui sezon și a declarat pentru Replica de Constanța că se aseamănă cu modul în care se desfășoară majoritatea lucrurilor în România.

Citește și: Rică Răducanu explică prețurile decente de la terasa sa din Neptun: ”Vărul meu are fermă, porci vaci, legume. E mâncare ca la mama acasă”

Rică Răducanu deține o terasă la Neptun și, se pare, că în acest an a avut mai puțini vizitatori decât și-ar fi dorit. Chiar dacă și-a deschis terasa încă din prima zi a lunii iunie, afacerea nu i-a adus profiturile pe care le spera, în ciuda efortului depus.

Deși turiștii au multe variante din care pot alege, iar prețurile sunt unele accesibile, comparativ cu alte localuri din stațiunile de la Marea Neagră, localul afaceristului nu a avut atât de mulți clienți în sezonul estival.

De exemplu, sucul și berea au prețul de 10 lei la terasa renumitului portar. Localul a fost deschis la 1 iunie, însă acum sezonul este deja la final, iar turiștii puțini la număr.

„A mers pe naiba să mă ia… A mers cum merge totul în România. Nu a mers nimic. Acum stau și mă uit, e liniștită marea, mai sunt vreo 20 de oameni și de mâine pleacă toți. Prețuri mari nu avem, sucul și berea sunt 10 lei la noi la terasă.” a declarat Rică Răducanu.

Cu toate că a crescut tarifele la localul său în comparație cu anul 2021, preparatele tradiționale rămân la prețuri accesibile. De exemplu, costul unei porții de ciorbă începe de la 14 lei și poate ajunge până la 19 lei, în cazul celei de burtă. De asemenea, prețurile sunt accesibile și pentru porția de mici la grătar. O singură bucată costă 4,5 lei, iar cartofii prăjiți costă 9 lei, potrivit impact.ro.

Pentru o tochitură de pește cu mămăligă, turiștii trebuie să scoată din buzunar 33 de lei, iar platoul pescăresc are prețul de 40 de lei. O porție de pomana porcului cu mămăliguță costă 31 de lei.

Citește și: Veste dureroasă despre Rică Răducanu. Diagnostic teribil primit de la medici: „Nu sunt deloc bine, mă dor foarte tare!”