Mercedes din Caraş-Severin, cu suspensii de lemn. Imaginile publicate de RAR

Un Mercedes din Caraş-Severin a fost găsit cu suspensii de lemn. După publicarea fotografiilor, internauţii s-au întrecut în glume pe seama proprietarului maşinii, care le-a spus angajaților RAR că știa de această problemă, însă nu a apucat să o rezolve.

03 sept. 2021, 10:33
Mercedes din Caraş-Severin, cu suspensii de lemn. Imaginile publicate de RAR
Mercedes din Caraş-Severin, cu suspensii de lemn

Mercedes din Caraş-Severin, cu suspensii de lemn. Reprezentanţii Registrului Auto Român (RAR) au găsit o bucată de lemn în locul unei piese de la sistemul de suspensii al unui autoturism Mercedes-Benz și au publicat fotografiile pe Facebook, spre amuzamentul internauților.

Citeşte şi: Un copil de 4 ani din Caraş-Severin a murit în urma unui accident rutier provocat de mama lui. Femeia nu avea permis de conducere

Mercedes din Caraş-Severin, cu suspensii de lemn

Astfel de deficiențe tehnice au identificat colegii noștri de la RAR Caraș-Severin în timpul verificării unui autovehicul care a venit la reprezentanță„, este mesajul transmis de cei de la RAR.

Astfel de deficiențe tehnice au identificat colegii noștri de la RAR Caraș-Severin în timpul verificării unui autovehicul care a venit la reprezentanță.

Posted by Registrul Auto Român Oficial on Thursday, September 2, 2021

Mașina aparţinea unui şofer din Caraş-Severin. Inginerii nu au eliberat cartea de identitate a vehiculului.

Fanii nu s-au putut abţine de la comentarii şi au făcut haz de necaz pe tema acestui subiect. „Unde poţi să legi cu sârmă, e păcat să pui şurub/ De-aia dispar pădurile în Caraş…/ Cred ca in loc de mecanic a dus masina la padurar/ Unde poţi să legi cu sârmă, e păcat să pui şurub/ De-aia dispar pădurile în Caraş.. “, sunt câteva din comentariile postării.

Primar din Caraş-Severin, ridicat de ofiţerii DGA

Procurorii DNA Timişoara şi ofiţeri de la DGA au organizat vineri un flagrant în partea sediului Finanţelor Publice din Timişoara. Anchetatorii au ridicat un bărbat acuzat de luare de mită. În acelaşi dosar este cercetat şi primarul localităţii Şopotu Nou, Păun Baba.

Iniţial, operaţiunea a fost organizată la sediul Finanţelor Publice Timişoara pentru un un inginer, angajat ca diriginte de şantier la diferite lucrări ale Primăriei din Şopotu Nou, în ultimii ani.

Bărbatul primise de la un denunţător câteva de zeci de mii de lei, au precizat surse din rândul anchetatorilor. (Citeşte AICI mai multe detalii)