Primar din Caraş-Severin, ridicat de ofiţerii DGA. Păun Baba, suspectat de luare de mită

Procurorii DNA Timişoara şi ofiţeri de la DGA au organizat vineri un flagrant în partea sediului Finanţelor Publice din Timişoara. Anchetatorii au ridicat un bărbat acuzat de luare de mită. În acelaşi dosar este cercetat şi primarul localităţii Şopotu Nou, Păun Baba.

11 iun. 2021, 22:19
Primar din Caraş-Severin, ridicat de ofiţerii DGA. Păun Baba, suspectat de luare de mită

Primar din Caraş-Severin, ridicat de ofiţerii DGA în urma unui flagrant. Iniţial, operaţiunea a fost organizată la sediul Finanţelor Publice Timişoara pentru un un inginer, angajat ca diriginte de şantier la diferite lucrări ale Primăriei din Şopotu Nou, în ultimii ani.

Bărbatul primise de la un denunţător câteva de zeci de mii de lei, au precizat surse din rândul anchetatorilor, citate de News.ro. 

Citeşte şi: Vietatea readusă la viaţă după 24.000 de ani! Cum a fost posibilă reuşita savanților

La scurt timp, procurorii DNA au descins şi la Primăria Şopotu Nou din judeţul Caraş-Severin. Edilul Păun Baba a fost ridicat şi dus la audieri, la sediul DNA Timişoara.

Cei doi sunt acuzaţi că de-a lungul timpului au primit mită pentru avizarea mai multor lucrări în Şopotu Nou.

Citeşte şi: Florin Cîţu, somaţie către funcţionarii responsabili cu PNRR: „Dacă din cauza tratării superficiale vom avea probleme cu adoptarea PNRR, pleacă acasă toţi”


loading...
Partenerii noștri