MERCUR iese din RETROGRAD pentru a treia oară în 2022! Ce urmează pentru zodii din 2 octombrie 2022

Chiar dacă Soarele și Venus nu mai sunt în Fecioară, Mercur va ieși din retrograd în Fecioară și îi activează energia.

29 sept. 2022, 13:45
MERCUR iese din RETROGRAD pentru a treia oară în 2022! Ce urmează pentru zodii din 2 octombrie 2022

Mercur iese din retrograd! Sfârșitul ultimei săptămâni din septembrie se anunță intens. După ce Soarele a pășit în Balanță, este rândul lui Venus să i se alăture. Dar energia Fecioarei continuă să-și facă simțită prezența. Chiar dacă Soarele și Venus nu mai sunt în Fecioară, Mercur va ieși din retrograd în Fecioară și îi activează energia.

Iată cum influentează toate zodiile a treia ieșire a lui Mercur din retrograd.

BERBEC
Este momentul perfect să te ocupi de rețeauta ta de cunoștințe, ceea ce se poate simți diferit, având în vedere natura ta independentă. Dacă ai fost dornic să te conectezi sau să colaborezi la un nou proiect distractiv cu o persoană dragă, este un moment grozav să faci și asta, mai ales că Mercur va ieși din retrograd. Deoarece ești semnul înfrățit al Balanței, reține că echilibrul este cheia. Nu trebuie să alegi între autonomie și interdependență – le poți avea pe ambele.

HOROSCOP chinezesc. Ce surprize are Luna Câinelui. Astrologul Anca Dimancea prezintă zodiacul chinezesc pentru octombrie 2022
TAUR
În timp ce vibrațiile sezonului Balanță sunt puțin diferite de sezonul tău, te vei simți la fel de familiar cu atmosfera astrală, deoarece și acesta este un semn guvernat de Venus. Odată  cu ieșirea lui Mercur din retrograd vei observa că accentul se pune pe echilibrului și armonie, în special când vine vorba despre obiceiurile și rutinele tale zilnice.

Horoscop karmic octombrie 2022. Mercur retrogradează în sectorul prietenilor, karma grea se întoarce

GEMENI
Patronul zodiei tale, Mercur, iese, în sfârșit, din retrograd în Fecioară, aducând claritate casei tale a patra de casă și familie. Această zonă a vieții tale a fost supusă unei revizuiri majore în ultimul timp și vei fi încântat să observi că ceața mentală de aici începe să se ridice. Acum este momentul perfect pentru a continua orice proiecte de bricolaj pe care le-ai început sau să te angajezi în acea conversație importantă cu un membru al familiei.

RAC
Cu Venus în Balanță și cu Mercur ieșit din retrograd în Fecioară, vei simți dorința de a crea echilibru în lumea ta privată. Este momentul perfect pentru a-ți redecora sufrageria sau pentru a invita familia extinsă în vizită ca să vadă cum ai aranjat. Simți nevoia să prioritizezi orice ține de o experiență plăcută în confortul propriei case.

LEU
Mercur iese din retrograd fix în casa banilor. Ai mai multă claritate în finanțele tale, acolo unde ai experimentat o oarecare confuzie și incertitudine în ultima vreme. Acum este momentul să te organizezi. Dacă nu ai fost sigur de ce modificări să faci, așteptă-te ca gândirea logică să fie restabilită în sfârșit. Gândește-te la diferite moduri în care poți obține eficiență în acest domeniu al vieții tale, fie că te gândești la noi moduri de a câștiga bani, fie că redistribui resursele pe care le ai deja.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.