Mercur retrograd 2021. Cele patru zodii puternic afectate de acest aspect astrologic

Astrologul Daniela Simulescu spune că mersul retrograd al planetei Mercur va afecta mai cu seamă patru zodii: Berbecul, Racul, Balanţa şi Capricornul. Mercur îşi va relua mersul direct pe 18 octombrie, dar până atunci ne putem aştepta la complicaţii şi la răsturnări de situaţie.

08 oct. 2021, 16:02
Mercur retrograd 2021. Cele patru zodii puternic afectate de acest aspect astrologic

Retrogradarea lui Mercur se va încheia pe 18 octombrie, însă este cunoscut faptul că, în ultimele zile, înainte de a-şi relua mersul direct, planeta comunicării face cele mai multe ravagii. Am avut şi o Lună Nouă în semnul Balanței conjunctă cu Marte (6 octombrie), deci vom avea de-a face cu adevărații mușchi ai lui Mercur retrograd.

Unii dintre noi vor fi mai afectați, nu neapărat în sensul cel mai rău. Iar unii vor fi chiar susținuți. Da, retrogradările pot fi bune câteodată„, spune Daniela Simulescu, astrologul Astrosens.ro.

Alftel spus, Mercur retrograd ne aduce lecţii fiecăruia dintre noi. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, zodiile care vor resimţi cel mai puternic retrogradarea planetei sunt: Berbecul, Racul, Balanţa şi Capricornul.

Iată la ce trebuie să se aşteaptă nativii din aceste zodii până la revenirea planetei Mercur în mers direct, adică până pe 18 octombrie.

Citeste si Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021. Saturn îşi reia mersul direct prin Vărsător. Furtuni în relaţii, lecţii dure de viaţă

Mercur retrograd 2021. BERBEC

Este timpul să te uiţi în urmă și să vezi cum ai fost în relațiile tale strânse. Ești la fel de nevinovat pe cât ți-ar plăcea să crezi? Poate ar fi necesar să-şi examinezi cu atenţie şi comportamentele tale. Este important să nu cazi într-un tipar de prioritate în detrimentul altora sau invers. Asigură-te că oferi un spațiu pentru comunicare și auto-reflecție.

Mercur retrograd 2021. RAC

Gândeşte-te la amintirile din copilărie și scrie-le cât mai detaliat posibil – cu cât amintirea este mai veche, cu atât mai bine. Pe măsură ce Mercur retrograd progresează, vei fi vizitat de „fantomele” relațiilor din trecut. Ia act de asemănările dintre foștii tăi iubiți și de ceea ce ai învățat despre dragoste în copilărie.

Mercur retrograd 2021. BALANȚĂ

Superputerile tale te vor ajuta să depăşeşti cu uşurinţă orice situație. Cu toate acestea, dacă intenționai să evoluezi spre un alt nivel înainte de ziua de naștere, este important să îţi examinezi viața. Ia-ţi jurnalul, harta natală și un stilou și începe să te gândeşti la punctele tale forte, cât şi la cele slabe. Cheia constă în capacitatea ta de a le recunoaște.

Citeste si Horoscop dragoste. Ce zodii îşi vor găsi marea iubire în octombrie

Mercur retrograd 2021. CAPRICORN

Pentru a păstra pacea la locul de muncă, cel mai bine este să te opreşti, să colaborezi și să asculți. Poţi cădea în capcana concentrării pe realizarea sarcinilor și nu îţi exprimi întotdeauna preocupările. Ai o mulțime de cunoștințe, dă-ți voie să strălucești. Succesul se obţine prin asumarea riscurilor.