MERCUR RETROGRAD 2022. Vin vremuri grele, Minerva, Urania, Mariana Cojocaru şi Cristina Demetrescu anunţă pierderi băneşti şi amoruri distruse

Mercur ne poate încuraja să alegem corect, ne oferă toată dispoziția necesară pentru a conștientiza anumite aspecte fundamentale legate de viaţa noastră, dar aduce şi neplăceri.

26 aug. 2022, 19:08
MERCUR RETROGRAD 2022. Vin vremuri grele, Minerva, Urania, Mariana Cojocaru şi Cristina Demetrescu anunţă pierderi băneşti şi amoruri distruse

Mercur retrograd 2022. Minerva, Ce nu trebuie să faci când este Mercur retrograd, care începe din 10 septembrie:

1. Nu cumpărați vehicule noi, echipamente electronice sau gadget-uri (cu excepția cazului in care vin cu o buna politica de returnare/ reparații).

Horoscop biblic. Zodiile protejate şi când e Mercur retrograd. Cine este atras de forţele răului
2. Nu semnați contractele fără o analiza aprofundata sau mai bine amânați-le pana cand Mercur revine in mers direct, daca se poate.

3. Nu plecați și nici nu săriți direct la concluzii, dacă cineva nu înțelege corect ce spuneți.

4. Nu va aruncați in bratele unui fost iubit fără a trece in revista motivele pentru care v-ați despărțit!
5. Nu trageți in mesager daca cineva din trecutul vostru va trimite veşti acum.

6. Nu schițați nici un plan pentru că din greșeala puteți apăsa butonul replay all şi….

7. Amânați orice numire sau zbor daca nu este important.

8. Nu începeți lucruri noi pana nu ați încheiat cu cele vechi.

În 2022, Mercur a fost retrograd:

– 14 ianuarie- 4 februarie 2022

Mercur a început atuncci retrogradarea în Vărsător și a terminat-o în Capricorn ș a adus mai multe teste de răbdare pentru majoritatea zodiilor.

– 10 mai- 3 iunie 2022

Retrogradarea a început în Gemeni și s-a finalizat în Taur. A adus mai multă claritate pentru unele zodii în ceea ce privește modalitățile de a investi banii.

În 2022, Mercur va fi retrograd:
– 10 septembrie- 2 octombrie 2022

Mercur își va începe mișcarea aparent retrogradă în Balanță și o va finaliza în semnul Fecioarei. Mai avem de muncă la relațiile și parteneriatele vechi, atât cele amoroase cât și cele profesionale.

– 29 decembrie 2022

Pe 29 decembrie, își va începe a patra retrogradare în semnul Capricornului. Și în ultimele zile ale anului, ne vom da seama cât de bune au fost deciziile profesionale luate în 2022.

Zodiile norocoase cand e Mercur retrograd de primavara 2022. Cine e ferit de haosul lui Mercur!

Cristian Demetrescu: Mercur retrograd 2022 afectează grav comunicarea şi relaţiile

Planeta influenţează sectorul comunicării, în cazul Berbecilor, astfel că aceştia pot fi foarte uşor păcăliți. Trebuie să se bazele pe forțele lor și să-și evalueze situația atunci când vor să facă o investiție.

Taurii s-ar putea confrunta cu probleme în căsnicie. Nativii acestei zodii simt nevoia să controleze totul, iar asta va duce la câteva conflicte, atât pe plan amoros cât și pe plan financiar cu partenerul de viață, a spus Cristina Demetrescu în emisiunea Vorbeşte lumea. 

Gemenii sunt sfătuiți să acorde atenție cauzelor ascunse ale problemelor de sănătate cu care se confruntă în a doua jumătate a lunii. Nu este o perioadă foarte bună pentru intervenții chirurgicale. Trebuie să fie atenți la ceea ce spun, mai ales la locul de muncă.

Racii vor să controleze și să le ofere totul copiilor, dar nu comunică suficient cu ei. Contextul astral aduce niște emoții reprimate, așa că e important să comunice cu cei mici.

Şi Leii au parte de emoții reprimate, care ies la suprafaţă în cadrul unor întâlniri de familie. Poate cineva care vrea să fie totul bine nu-și exprimă opinia în legătură cu o moștenire, iar aceste lucruri se pot reaprinde mai târziu.

Fecioarele sunt sfătuite să nu lase lucrurile pe ultima sută de metri. Totodată, trebuie şi aibă grijă la ceea ce vorbesc. Nu vor obține imediat ceea ce își doresc în plan profesional, dar trebuie să aibă răbdare.

Balanțele au tendința de a “cosmetiza” un buget pentru a aduce situația în favoarea lor, însă trebuie să fie extrem de atente pentru că aceste “cosmetizări” să nu pară fraude.

Scorpionii sunt afectaţi din mai multe puncte de vedere. Simt constant nevoia de a controla. Se produce o transformare în planul relațiilor. Mercur Retrograd scoate la suprafață lucruri nespuse.

Săgetătorii trebuie să fie atenți la stilul de viață, întrucât contextul astral îi afectează pe sectorul sănătăţii. Au multă “activitate inconștientă”, simt nevoia să despice firul în patru.

Capricornii cer ajutorul cuiva apropiat, dar implicarea acelei persoane îi aduce mai mult rău. Ies la iveală niște lucruri despre ei și e bine să ia singuri o decizie în această situație.

Vărsătorii pică victimele unor persoane care au ceva autoritate în viaţa acestor nativi. Din păcate, nu se comportă tocmai corect. Vărsătorul ar putea să se enerveze și să spună cuvinte acide.

Peștii trebuie să fie atenți la călătorii, să dea dovadă de prudență. Au o revelație, începe să le placă ceva, au un ideal, un obiectiv. Ar putea începe o cercetare.

Horoscop Urania. Grijă mare, de Mercur retrograd, toate zodiile sunt în alertă

„Nu trebuie sa te ingrijorezi, ci doar sa fii pregatit pentru transformari uluitoare. Intram in luna mai influentati de energia primei eclipse a anului. Pregateste-te pentru o luna mai foarte activa. Mercur intra in retrogradul de tomană”

Astrologul Daniela Simulescu

spune că mersul retrograd al planetei Mercur va afecta mai cu seamă patru zodii: Berbecul, Racul, Balanţa şi Capricornul. Mercur îşi va relua mersul direct pe 18 octombrie, dar până atunci ne putem aştepta la complicaţii şi la răsturnări de situaţie.
Mercur retrograd ne aduce lecţii fiecăruia dintre noi. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, zodiile care vor resimţi cel mai puternic retrogradarea planetei sunt: Berbecul, Racul, Balanţa şi Capricornul.

Mariana Cojocaru: Comunicare deficitară şi emoţii reprimate

Astrologul Mariana Cojocaru a declarat că, în această perioadă, șapte planete se află în retrograd, iar zodiile în care ele se află sunt cele mai afectate.

”Vom avea iarăși Mercur retrograd, dar, de data aceasta, Mercur retrograd este doar vârful aisbergului, pentru că vom mai avea în total șapte planete retrograde, cum nu am avut de foarte multă vreme, semn că nu va mai merge așa cum a mers până acum.

Vor fi perioade cu constrângeri foarte greu de suportat. Românii vor tolera cu greu proba cuțitului care le va ajunge la os. Vestea bună este că nemulțumirea aceasta generală a populației se transformă în energie, care se va răsfrânge asupra celor care ne conduc. Practic, își vor scoate ochii între ei și noi vom privi acest spectacol. Se vor certa, se vor umili, vort coborî sub nivelul funcțiilor pe care le-au obținut prin vot sau prin aranjamente.