Mercur retrograd din 14 ianuarie. Toate zodiile sunt încercate de patru ori în acest an

Mercur retrograd 2022. Anul viitor va fi special pentru ca Mercur va retrograda DE PATRU ORI, vesti proaste pentru toata lumea.

03 ian. 2022, 21:31
Mercur retrograd din 14 ianuarie. Toate zodiile sunt încercate de patru ori în acest an

Mercur retrograd 2022. Anul viitor va fi special pentru ca Mercur va retrograda DE PATRU ORI, vesti proaste pentru toata lumea. 

Pe 2 ianuarie, am avut deja un eveniment astrologic important, respectiv Luna Nouă în semnul Capricornului. În aceeaşi zi, Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

Zodiile care sunt afectate de Mercur Retrograd în 2022. Totul le va merge pe dos
Mercur este în Vărsător în perioada 2 – 25 ianuarie 2022, iar mai târziu, în perioada 14 februarie – 9 martie 2022.

Când Mercur este în Vărsător, suntem înfometați de cunoștințe și deschiși către idei noi și originale. Începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv. Modelele noastre de comunicare și gândire sunt spontane, oarecum fragmentate și liberale. Acesta este un moment în care gândirea inventivă este la apogeu, potrivit cafeastrology.com.

Mercur va sta destul de mult în Vărsător din cauza retrogradării lui Mercur din 14 ianuarie 2022 până în februarie 2022.

Mercur revine apoi în zodia Capricornului pe 25 ianuarie în mișcare retrogradă.

Horoscop Urania 2022. Atenţie la Mercur retrograd, ce zodii au noroc cu carul, ce zodii sunt lovite de ghinioane
Mercur retrograd de patru ori
Mercur va retrograda în 2022, doar că va avea aproape 4 retrogradări. În ultimii ani, Mercur a avut câte trei retrogradări. A patra retrogradare este între 2022 şi 2023, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Va retrograda între:

– 14 ianuarie  – 4 februarie

– 10 mai – 3 iunie 

– 10 septembrie – 2 octombrie

– şi începând cu 29 decembrie

Cea mai notabilă trăsătură a acestor date cu Mercur retrograd este faptul că acestea au loc în mai multe semne.

De asemenea, este de remarcat faptul că cele patru retrogradări din 2022 se întâmplă exclusiv în semnele de Aer și de Pământ – adică opuse cosmice – și va amesteca efectiv ambele energii.

„Când Mercur retrograd se întâmplă în semnele de aer, temele care pot apărea sunt legate de comunicare, calendarul nostru social și viețile noastre.” — Stephanie Campos-Powell, astrolog citat de wellandgood.com.

„Este un retrograd mai intelectual, așa că este posibil să ne revizuim și să ne regândim convingerile, modul în care procesăm informațiile, ceea ce gândim despre anumite lucruri și perspectivele noastre.”

Pe de altă parte, adaugă Campos-Powell, Mercur retrograd în semnele de Pământ au mult de-a face cu lumea tangibilă.

„Procesele noastre, structurile care sunt puse în aplicare la nivel colectiv și finanțele noastre, toate pot fi revizuite în aceste perioade”, spune ea.