MERSUL TRENURILOR. 73 de trenuri ale CFR Călători NU circulă nici duminică. LISTA actualizată

MERSUL TRENURILOR. CFR Călători anunţă că zeci de trenuri sunt anulate şi duminică din cauza ninsorii, lista acestora urmând să fie actualizată periodic, în funcție de evoluția condiţiilor meteo şi de situația din teren.

08 ian. 2017, 06:15
MERSUL TRENURILOR. 73 de trenuri ale CFR Călători NU circulă nici duminică. LISTA actualizată

UPDATE MERSUL TRENURILOR ORA 23.00


CFR Călători a decis, duminică seara, anularea a 92 de trenuri, iar alte 11 vor fi anulate luni, 9 ianuarie, potrivit informațiilor publicate pe pagina de Internet a CFR Călători.

„Din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România s-a luat decizia anulării a 92 de trenuri pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri și pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții”, precizează compania.

Potrivit sursei citate, măsurile operative au ca prioritate siguranța oamenilor și asigurarea legăturilor pe magistrale între marile orașe. Pasagerii au primit duminică ceaiuri în sălile de așteptare din Gara de Nord București, dar au mai avut loc acțiuni similare și în trenuri și gări din: Constanța, Fetești, Lehliu, Caracal și Craiova.

UPDATE MERSUL TRENURILOR ORA 15.00

CFR Călători a anulat, duminică, 73 de trenuri, majoritatea deservind zona de est a ţării, iar alte două trenuri (Ilva Mică – Suceava şi Mangalia – Constanţa), care erau programate să circule luni, au fost, de asemenea, anulate

Reprezentanţii companiei mai anunţă că, duminică, circulă trenul IR 12790, în relaţia Constanţa (13.00) – Feteşti – Buzău – Mărăşeşti – Iaşi, care va înlocui IR 1861, cu opriri suplimentare în staţiile Palas, Valul lui Traian, Basarabi şi Platoneşti.

Tot duminică, circulă şi trenul IR 12791 (ramură de la tren suplimentar IR 12790), în relaţia Mărăşeşti – Suceava Nord, in locul trenului IR 1857, mai arată CFR Călători.

În Gara de Nord din Capitală, în jurul orei 15.00, un singur tren, IR 1585, care urma să plece spre Constanţa, avea întârziere de 60 de minute.

UPDATE MERSUL TRENURILOR ORA 10.00

În cursul zilei legătura feroviară între Bucuresti si Constanta si retur este asigurată cu mai multe trenuri. Următoarele programate după ora 10 dimineața să circule pe această rută sunt:

>>spre CONSTANȚA:

IR 1585 plecare din București Nord la ora 14

IR 1589 plecare din Bucureşti Nord la ora 17 IR 1635 plecare din București Nord la ora 20.20

R 13085 plecare din București Obor la 17

>>de la CONSTANTA:

IR 1584 plecare din Constanța la ora 14, cu destinația București Nord

IR 1586 plecare din Constanța la ora 17, cu destinația Bucu6resti Nord

R 8004 plecare din Constanța la ora 14:41, cu destinația București Obor, informează CFR Călători. 

Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 48 de trenuri (ora 7 dimineața) pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri și pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții.

LISTA ACTUALIZATĂ A TRENURILOR ANULATE, duminică, 8 ianuarie 2017, poate fi consultată aici. 

MERSUL TRENURILOR. Măsurile operative care se iau au ca PRIORITATE siguranța oamenilor și asigurarea legaturilor pe magistrale, între marile orașe. Acolo unde va fi necesar ne organizăm astfel încât pasagerii să primească ceai cald, cafea, sandvisuri, în funcție de posibilitățile din teren, informeaza CFR Calatori intr-un comunicat. 

DRUMURI ÎNCHISE circulaţiei duminică, 8 ianuarie: Situaţia în timp real a stării drumurilor afectate de ger şi viscol UPDATE

Circulația este adaptată conditiilor meteo nefavorabile cu temperaturi extrem de scazute pe raza a 4 regionale: București, Craiova, Galați, Constanța. Unele curse pot înregistra întârzieri la destinație, determinate de necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații din jumătatea de sud a țării, de reducerea vitezei de circulație sau de intervenția cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare.

COD GALBEN DE GER, în toată România. Până la ce minime scade temperatura

MERSUL TRENURILOR. În cursul acestei zile legătura pe calea ferată între București și Constanța și retur este asigurată cu mai multe trenuri. IR 1583 este primul tren care pleaca la ora 9h30 din București cu destinația Constanța, iar trenul IR 1636 primul care a plecat în această dimineață, la ora 05:30 din Constanța spre Capitală.

MERSUL TRENURILOR. Următoarele programate până la ora 9:00 să circule pe această rută sunt:

>>spre CONSTANȚA:

R 13081 plecare București Obor ora 07:38

>>de la CONSTANȚA:

R 8002 plecare Constanța la 5:54 cu destinatia Bucuresti Obor

IR 1580 pl Constanța ora 8h30 cu Bucureşti Nord

MERSUL TRENURILOR.