Mesaj de Anul Nou 2023 al Arhanghelului Mihail pentru zodii

Arhanghelul Mihail este o fiinta cereasca puternica ce protejeaza, calauzeste, repara si vindeca. Din dimensiunea sa non-fizica, Mihail interactioneaza cu lumea noastra fizica si o influenteaza. Uneori el se infatiseaza si sub forma unei fiinte tridimensionale.

01 ian. 2023, 09:11
Mesaj de Anul Nou 2023 al Arhanghelului Mihail pentru zodii

Mesaj de Anul Nou 2023 al Arhanghelului Mihail pentru zodii. Arhanghelul Mihail este mana dreapta a lui Dumnezeu, avand misiunea de a aduce pace pe pamant prin eliminarea fricii. Metodele ingenioase ale lui Mihail sunt nelimitate, la fel si abilitatea sa de a fi alaturi de mai multi oameni in acelasi timp.

Termenul „arhanghel” deriva din greaca si inseamna „marele mesager al lui Dumnezeu”. „Arh” inseamna primul sau cel mai mare iar anghel inseamna mesager divin. In ebraica si babiloniana, numele lui Mihail inseamna cel ce se aseamana cu Dumnezeu. Mihail aduce mesaje pure de iubire, de intelepciune si de putere direct din partea Creatorului.

Datorita faptului ca principalul rol al lui Mihail este protectia, el este cel care ne pazeste de energiile joase. Daca iti faci griji cu privire la anumiti oameni din viata ta, cheama-l pe Mihail. El actioneaza ca paznic si se asigura ca doar fiintele de iubire si lumina pura se apropie de tine iar celelalte ies cumva din viata ta prin cai pe care nu le poti intui.

Sunt foarte multe persoane care l-au simtit, l-au vazut sau l-au auzit pe Arhanghelul Mihail, nu doar ca au beneficiat concret de ajutorul lui.
Atunci cand ii ceri interventia, el spune intotdeauna da si te poti baza ca ajutorul lui ca veni intr-un mod perfect si surprinzator de placut.

El ia legatura cu noi prin simturile noastre fizice si are aspecte unice la fiecare persoana pentru ca Mihail urmeaza instructiunile intelepciunii divine si infinite a Creatorului si fiecare interventie si misiunea de ajutor sau salvare din partea sa este croita dupa persoana si situatia in cauza.

Mihail este un comunicator ce se exprima cu multa claritate. Ii vei auzi indrumarile in gand sau ii vei simti prezenta sub forma unor intuitii puternice. Cu toate acestea, pentru a se asigura ca sfaturile sale ajung la tine, el trimite si semne fizice cum ar fi penele. Ii poti cere lui Mihail sa iti dea un semn clar in lumea fizica pe care sa il observi si sa il intelegi cu usurinta. Nu specifica tu ce semn vrei, lasa ca aceasta decizie sa fie luata de ingeri. Dupa ce ceri semnul, acesta intotdeauna apare. Ramane ca sa il remarci !

HOROSCOP 2023. Zodia care va avea ghinion tot anul, toate îi merg pe dos

Iata mesajul minunatului Arhanghel Mihail pentru cele 12 zodii prilejuit de Anul Nou 2023:

Mesaj pentru BERBEC (21 martie – 19 aprilie)PROGRAMARE – ASTEAPTA-TE LA CEVA MINUNAT

Arhanghelul Mihail iti cere ca fiecare zi sa ti-o incepi cu intentia de a te astepta ca ceva minunat sau plin de entuziasm ti se va intampla.

Primesti simbolic sabia de la Arhanghelul Mihail ca un strigat de actiune definitiva.

Arhanghelul te asista sa iti programezi fiecare zi cu intentia ta. Intentia ta pozitiva este foarte puternica si extrem de protectoare. Cand este setata intentia de a te astepta la ceva si de a intampina ceva minunat, tu practic trimiti in Univers invitatia de a-ti livra orice cadou este pentru binele tau inalt. Prin programarea fiecarei zile asistat de Arhanghelul Mihail, te pregatesti sa accepti bucurie, entuziasm, fericire si binecuvantari neasteptate pentru tine si pentru oamenii din viata ta. Arhanghelul Mihail iti cere sa te conectezi cu El in fiecare dimineata la trezire, inainte de a ta jos din pat: deschide ochii si spune-ti (chiar si cu voce tare) „ceva minunat mi se va intampla astazi!”. Setand aceasta intentie este ca si cum ai arunca o patura de energie pozitiva in fata ta care sa te asiste in manifestarea a tot felul de lucruri minunate la mai multe nivele.

Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde

SEMNIFICATII ALTERNATIVE:  renuntare la control ; fericire ; binecuvantari speciale ; surprize ; binele cel mai inalt ; intelepciune antica ; crestere personala ; destin implinit ; primesti bucurii ; creativitate imbunatatita ; echilibru si armonie ; inspiratie ; veneratie.

Mesaj de Anul Nou 2023 al Arhanghelului Mihail pentru TAUR (20 aprilie – 20 mai)
SUNET VINDECATOR – REECHILIBREAZA-TE SI RELAXEAZA-TE

Arhanghelul Mihail iti sugereaza sa folosesti puterile de vindecare ale sunetului pentru a-ti echilibra cheakrele si campurile de energie.

Sabia si scutul sunt simboluri puternice oferite tie de Arhanghelul Mihail ca instrumente de eliberare de stres. Sunetul magic are puterea sa restaureze echilibrul in centrii de energie ai corpului si in campurile aurice dar poate induce si stari de pura relaxare si pace. Relaxarea este starea naturala, ea este absenta tensiunii din corp. Tensiunea din corp este pur si simplu „stransoarea” simtita in muschi din cauza contractiei cauzata de stres. Tensiunea este una din barierele majore care a venit intre tine, intelepciunea ta inalta si capacitatea ta de pura bucurie. Permite Arhanghelului Mihail sa te ghideze spre sunetul de care ai nevoie ca sa inlaturi tensiunea din organism. Un sunet de echilibru poate fi obtinut ascultand o varietate de instrumente cum ar fi bolurile cantatoare, tobele. Poti fi ghidat sa cumperi una din acestea sau chiar un CD cu aceste sunete. Lucrul frumos din ascultarea acestor instrumente este ca fara instruire poti obtine beneficiul lor oricand. Arhanghelul te poate calauzi si sa folosesti muzica in casa, masina, loc de munca. Muzica are puterea de a induce stari de relaxare si pace, transportandu-te in locuri cu minuni si frumuseti uluitoare, incarcandu-ti astfel nivelele de energie.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE:  nu apleca urechea la barfe / asculta de calauzirea ingerilor / primesti intelepciune prin limba divina aurie / asculta de un prieten drag inimii tale / asculta si alte opinii / mentine urechile deschise pentru oportunitati / asculta si primeste cu bucurie vestile bune / fa meditatii pentru vindecarea sufletului si pentru echilibrarea ceakrelor.

Mesaj pentru GEMENI (21 mai – 20 iunie)
PUNCT SI DE LA CAPAT – VREMEA SA PREDAI
Arhanghelul Mihail este prezent si iti simte o frustrare coplesitoare. Este timpul sa predai complet si sa abandonezi aceasta situatie pentru a fi transmutata.

Ti se inmaneaza sabia simbolic ca strigat pentru o actiune definitiva. Arhanghelul Mihail a stat alaturi de tine de ceva timp, sustinandu-te intr-o situatie complexa a vietii tale. El a mobilizat ingeri in plus pentru a te inconjura dar si pe ceilalti implicati. Ingerii iti cer cu iubire sa urmezi toata ghidarea care ti-a fost trimisa si ti-au auzit rugaciunile si ti le-au livrat mai departe. Arhanghelul Mihail iti aude strigatul sufletului pentru asistenta suplimentara. El intelege ca te simti epuizat si la un capat de provocare, ca si cum te-ai izbi de un zid de caramida, fara sa stii ce sa faci mai departe. Timpul divin este cel mai crucial aspect din aceasta situatie acum. La acest punct, ti se cere sa abandonezi total situatia lui Dumnezeu. Arhanghelulm Mihail iti da permisiunea sa o dai din mainile tale. Scrie situatia pe o hartie si pune-o intr-un bol pentru ingeri pe care il numesti bolul cu „probleme prea grele pentru mine” sau in altul numit „da drumul si lasa-l pe Dumnezeu”.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE:  ti se cere rabdarea / pleaca dintr-o situatie sau relatie / odihneste-te / ia o vacanta / ia-ti liber de la munca / un pas inapoi / aprinde o lumanare / cere altcuiva sa se roage pentru tine / invita in viata ta un miracol / creaza un altar pentru inger / creaza un bol numit „probleme prea grele pentru mine”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.