MESAJ DUR al lui Daniel Ghiţă pentru conducerea României: „În curând ieşim în stradă! Ajunge!”

Daniel Ghiţă a semnalat de mai multe ori faptul că defrişările continuă în aceste zile, aşa cum se vede din mulţimea de imagini care au circulat pe Facebook. Iar luptătorul de kikboxing condamnă faptul că autorităţile nu iau măsuri concrete pentru a salva pădurile României.

RomaniaTV.net
12 apr. 2020, 08:56
MESAJ DUR al lui Daniel Ghiţă pentru conducerea României: „În curând ieşim în stradă! Ajunge!”

Ghiţă este cunoscut atât pentru performanţele sale din ring, cât şi pentru activismul naţionalist şi poziţiile tranşante pe care le ia în legătură cu temele de maxim interes pentru români, iar în ultimele zile a semnalat în mod repetat continuarea defrişărilor pădurilor din România şi exportul de lemn pe timpul stării de urgenţă. 

„De ce nu opreste Ministrul Alexa defrisarile ?
Un alt Ministru ZERO , gasca lui GuWerner!
Stați in casa ca va defrișăm noi toate padurile!
Nu muriți de Covid 19, muriți, ca nu mai aveți aer sa respirați!

Mă mira ca vedetele noastre nu prea se implica. Nu da bine la imagine ? Sunteți toți caritabili numai dacă e ” campanie „.

Din 2015 tip pentru păduri , de parca sunt padurile mele, nu ale noastre a tuturor!?

Românii amendați și obligați sa stea in casa, și se da unda verde de a defrișa ilegal toată România! Tine se siguranța Naționala a României!

Dați share masiv și postati peste tot , va rog!

In curând ieșim in strada! Ajunge! Din 2015 ati defrisat toată România !”, a scris Daniel Ghiţă pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: CORONAVIRUS Românul care întreba pe Facebook dacă a văzut cineva mort de COVID 19 a decedat din cauza virusului