Mesaj dur către Iohannis: Mi-e frică dacă vei ajunge Președintele României că vom rămâne fără țară

Un tânăr sibia, Adrian C. Giurescu, îl critică în termeni duri pe Klaus Iohannis, într-o scrisoare postată pe o rețea socială, pentru retrocedările pe care le-a semnat în calitate de primar, și afirmă că îi este teamă că dacă va ajunge Președintele României, Iohannis va retroceda în mod ilegal toată țara.

RomaniaTV.net
08 oct. 2014, 10:38
Mesaj dur către Iohannis: Mi-e frică dacă vei ajunge Președintele României că vom rămâne fără țară

„Klaus Iohannis, ne spui în această campanie electorală că vrei să faci cu România, ceea ce ai făcut cu Sibiul, iar acest gând mă sperie. Având în vedere ce se întâmplă în Sibiu, toată nebunia restituirilor ilegale, majoritatea către cultul din care faci parte și formațiunea al cărui președinte ai fost, FDGR, mi-e frică dacă vei ajunge Președintele României că vom rămâne fără țară”, astfel își începe tânărul student mesajul către Iohannis.

„Cu siguranță vei găsi un moștenitor uitat pentru Casa Poporului, sigur se va găsi vreun nepot de nobil prin Covasna și Harghita, care să revendice Ținutul Secuiesc, mai mult ca sigur Ateneul Român și Palatul Elisabeta vor fi cerute de vreun cetățean german plecat din țară înainte de 1989. Doar asta e metoda pe care ai folosit-o și la Sibiu, nu? În ceea ce privește notarul care să legalizeze toate aceste hoții, această problemă e ca și rezolvată: o va ruga Traian pe Ioana să te ajute. În schimbul unui comision, desigur. Dar nu cred că asta va fi o problemă, vă veți înțelege de minune când e vorba de comisioane, așa, ca de la primar la primar”, își continuă acesta scrisoarea deschisă.

De asemenea, Adrian Giurescu îl critică pe candidatul ACL și pentru ipocrizia de care dă dovadă, vorbind despre lupta împotriva corupției, în timp ce se afișează cu lideri ai PNL sau PDL cu probleme penale, precum Aristotel Căncescu sau Constantin Ostaficiuc.

„E de tot râsul să ne povesteși despre lupta anti-corupție, cu Ostaficiuc și Căncescu la braț. Mai lipsește să îi pui pe Anastase și Ialomițeanu să vorbească despre creșteri de pensii și salarii”, îl ironizează tânărul pe Iohannis.

Mesajul său este susținut și de alți sibieni care comentează pe rețeaua socială. Unul din comentarii face referire la faptul că Iohannis a reușit să retrocedeze sala de sport a Liceului de Artă din Sibiu, în condițiile în care aceasta a fost construită în anul 2000.

Textul integral al scrisorii poate fi consultat AICI.